Hurrá nyaralunk

7 tipp, hogy ne unatkozz a reptéren

Azt nem tudjuk, mit csinálnánk, ha Tom Hankshez hasonlóan egy terminálban kellene élnünk, de arra van néhány tippünk, hogyan éljük túl a többórás várakozást a reptéren. Szerkesztőségünk praktikái következnek.

Duty wellness

Még a lepukkantabb reptereken is van dutyfree shop, ahol bátran felfrissülhetünk. A menet a következő. A puccos arclemosókkal tisztítsd le az arcod, majd mehet rá valami hiperdrága hidratáló. Ameddig a bőröd beissza az értékes tápanyagokat, látogass el ahhoz a pulthoz, ahol 200 éves whiskyket kóstoltatnak, majd mehet egy kis rúzs, pirosító, és végül egy kevés parfüm.

Love is in the air
Ha sok időd van, sétálj át az érkezési oldalra, nézd meg, hogyan örülnek egymásnak az emberek. Tök jó flash… És az Igazából szerelem óta tudjuk: a szerelem igazából körülvesz.

Egy szó – egy dal
A játék lényege, hogy a dalszövegekből maximum egy szót mondhatsz, de az legyen karakteres, a lényeg, hogy ne legyen se túl egyszerű, se túl bonyolult. pl. felhő… a helyes válasz: jött egy felhő, mi leszállt közénk… A másik pedig megpróbálja kitalálni.

Call me, maybe
A várakozás ideje alatt még egyszer mindenkit hívj fel! Mondd meg nekik, hogy szereted őket – biztos, ami biztos.

Szinkron
Külföldi párokat nagyon szórakoztató alámondással szinkronizálni, persze csak akkor, ha nem csináljátok túl durván vagy feltűnően, ja és igazi balek, aki magyar párt próbál szinkronizálni.

Honnan?
Ha meguntad a szinkronizálást, nézegesd a menetrendet, hogy milyen városokba megy repülő, tudod-e, hol vannak, és elmennél-e oda.

Vadássz celebre!
Na jó, nem Budapesten, bár egyre több híresség forgat nálunk. De például Londonban vagy Los Angelesben elkaphatod Victoria Beckhamet, ahogyan karján lányával sétál a géphez. 

 

 Terhesen vállalható-e hosszú repülőút? Segít a Válaszkereső! »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top