Hurrá nyaralunk

Hagyd a készpénzt is pihenni végre! Nyaraláskor is bízd magad bankkártyádra!

Bankkártyádat külföldön is kényelmesen használhatod vásárlásra és készpénzfelvételre egyaránt.

Hagyd a készpénzt is pihenni végre! Nyaraláskor is bízd magad bankkártyádra!

A városokban, az autópályákon, a nagyobb szállodákban, éttermekben és a népszerű turistaközpontokban a legtöbb helyen elfogadják a MasterCard®, illetve Maestro® bankkártyákat. Ha mégis készpénzre lenne szükséged, a városokban és a nyaralóhelyeken biztosan találsz ATM-et. 

Új úti célok a MasterCard Úti Tippekben

Ebben a szezonban már 37 külföldi nyaralóhely, illetve nagyváros fizetési és vásárlási szokásaival ismerkedhetsz meg az Úti Tippekben. A hasznos információkat a 17 nyelvű hangosszótárral és további hasznos funkciókkal ingyenesen letöltheted iPhone-ra az App Store-ból vagy androidos okostelefonodra a Google Playről.

Hagyd a készpénzt is pihenni végre! Nyaraláskor is bízd magad bankkártyádra!MasterCard ATM Hunter alkalmazás

Töltsd le okostelefonodra a MasterCard angol nyelvű ATM Hunter alkalmazását, aminek segítségével ATM-ek és MasterCard® PayPassTM elfogadóhelyek között tudsz válogatni a világ bármely pontján!

Kártyás tapasztalatok a nagyvilágból

A www.mastercard.hu/utazas oldalon a világ számos országáról osztották már meg az utazók a külföldi bankkártyás tapasztalataikat. Kérjük, töltsd ki Te is a pár perces kérdőívet!

További információk:

www.mastercard.hu/utazas

A külföldi kártyás fizetés MasterCard és Maestro bankkártyával az esetek többségében díjmentes, de erről vásárlás előtt érdeklődj az adott kereskedőnél. A külföldi kártyás fizetésnél alkalmazott aktuális devizaátváltási árfolyamokról és a készpénzfelvétel (bankfiók és ATM) költségeiről tájékozódj kártyakibocsátó bankodnál.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top