Hurrá nyaralunk

5+1 romantikus rönkház

Romantikázni vagy egy hétvégi nagy bulihoz: 5+1 stílusos rönkház-szállást ajánlunk itthon és Szlovákiában – kandallóval, hatalmas zöld réttel, szaunával. Kell ennél több?

1. Alszeri vendégház, Őrség

Őriszentpéter, mint az Őrség valamennyi települése, szerekből áll, egy szer általában egy család birtokából nőtte ki magát. A házak domboldalakra épültek, és a szerek között patakok alkotják a természetes határokat. A telkek mérete ebből adódóan messze meghaladja az országos átlagot (2000-5000 m2) és általában nincsenek bekerítve. Alszer a Zala mentén, a falu Nagyrákos felőli részén fekszik. A 2005-ben épült rönkház saját kivitelezésben, kézi szerszámokkal készült őrségi erdei fenyőből.

Az Alszeri Vendégházat egyszerre egy társaságnak adjuk ki. A ház 6 férőhelyes: az alsó szinten található az előtér, fürdőszoba, konyha-étkező-nappali egy hálósarokkal (egy nagy dupla és egy egyszemélyes ágy van), a tetőtérben pedig egy kétszemélyes franciaágy és egy egyszemélyes ágy.

5+1 romantikus rönkház
 
5+1 romantikus rönkház

 

2. Sasfészek Fényespusztán, Mátra

Parádsasvárhoz közel, Fényespusztán egy civilizációtól távol eső mesebeli réten rábukkansz egy finn rönkházra. Kétszintes, összesen 7 ember szállhat meg, de akár kettőnek is kiadják. Kell-e meghittebb elvonulás? A házban van felszerelt konyha, kandalló, szauna, kint pedig jacuzzi – kilátással a Kékestetőre Itt biztos nem botlasz szomszédokba, nem vizslat a recepciós, nem veszi el senki előled a kilátást.

5+1 romantikus rönkház

 

5+1 romantikus rönkház

 

3. Extrafaház Mátra

Nagyobb baráti társasággal vagy a családdal igazi élmény elvonulni a hegyekbe, az erdő mélyére egy tisztás közepére. Erre tökéletes helyszín ez az autentikus jellegű, exkluzív, csendes, eredeti kanadai rönkház. A mátraszentistváni sípályára néző, háromszintes üdülőház a Mátra egyik legszebb panorámájával rendelkezik. 10-16 fős családi, baráti vagy munkahelyi társaság részére ideális szállás, melyben felejthetetlen természetközeli élményben lehet része, miközben a kandallóban pattog a tűz.

5+1 romantikus rönkház

 

A további 3 romantikus rönkházat az Utazz másképp blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top