Hurrá nyaralunk

Ezek a világ legszebb nyaralói

Ha megnyernéd a lottóötöst, megvennéd? Megsúgom, nem mindegyiket tudnád kifizetni.

Érthetetlen, hogy tulajdonosaik hogyan tudnak megválni a mesébe illő luxusvilláktól! A legszebb egyesült királysági nyaralók ötös listája bár elbűvölt, ott motoszkált bennem a gondolat, hogy Magyarországon találok-e hasonlót. Négy kiválasztott nyaralót párosítottam magyar társaival. Szerinted melyik a klasszabb?

Csodás tájakon: Dorset vs. Keszthely

A hat hálószobás dorseti villát közel 7 millió fontért (2,3 millárd forintért) vesztegetik a tulajdonosok. Ennek ötödéért megvásárolható a mesébe illő környezetben, a Balaton-Felvidéki Nemzeti Park területén fekvő keszthelyi nyaraló. Igaz, a harmincszor nagyobb területű keszthelyi kúriából nem lehet az Atlanti-óceán vizébe csobbanni.

Dorset
Dorset

 

Keszthely (fotó://www.luxusingatlanok.com)
Keszthely (fotó: luxusingatlanok.com)

A fővárostól nem messze: Cambridgeshire vs. Inárcs

A Budapest vonzáskörzetében fekvő Inárcson egy modern nyaralót építettek a természetvédelmi terület mellé. A 135 milliós luxusvillát a Londontól 80 kilométerre fekvő, négy hálószobás, 401 millió forintot érő, cambridgeshire-i lak hívja párbajra. Erősségük a csendes környezet, amit Inárcson a teraszról, Cambridgeshiren a melegházból élvezhetünk.

 Cambridgeshire
Cambridgeshire

 

Inárcs (fotó: lusxusingatlanok.com)
Inárcs (fotó: lusxusingatlanok.com)

Vizek vonzásában: Norman Bays vs. Törökbálint

Hogy is kelhetne versenyre bármi egy borospincével? Azért a Norman Bays-i, part menti fehér ház megpróbálja. Konyhájából vagy hálószobájából az Atlanti-óceánt csodálhatjuk, míg a törökbálinti kúriából “csupán” egy tavat. A magyar villában azonban minden akad, mi szem, szájnak ingere: konditerem, jakuzzi, búboskemence és borospince is.

Norman Bays
Norman Bays

Tornácos klasszikusok: Ashford vs. Tihany

Míg az angliai Asfordban álló villa értékét 960 millió forintra, addig a tihanyit csak 690 millióra becsülik. Különbség nem csak árukban van. Öt hálószoba szükséges, vagy elég három is? Taw folyó vagy Balaton? Biliárdszoba vagy szauna? Én bármelyiket elfogadnám.

Ashford
Ashford
Eladó a világ legszebbnek tartott nyaralója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top