Női napozó

Fürdőruha-horoszkóp – asztrológia a strandon

Mintás, vagy egyszínű? Egy- vagy kétrészes? A csillagjegyed megmondja, milyen fürdőruha-fazon áll hozád a legközelebb...

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandonA Halak kétféleképpen tud felöltözni: ha olyan a hangulata, a legújabb divat szerinti színes darabokat párosítja nagy kreativitással; ha pedig nincs kedve álldogálni a szekrény előtt, magára kapja az első kezébe akadó darabot. És mivel különleges érzéke van az intuitív vásárláshoz (előbb veszi meg a gombot, és csak aztán a kabátot, amikor a gombra már nem is emlékszik), ilyenkor is remekül néz ki.

A napfény- és vízimádó Halak szerint egy bikini nem lehet elég pici és elég színes. Míg a kevésbé strandfüggő Halak (vagy a strandfüggők, ha olyanjuk van) azt gondolják, hogy jobb az egyrészes, és akkor az minden esetben diszkrét. Most az előbbieknek ajánlunk bikinit, méghozzá Emilio Pucci alkotását. Na jó, ha az a keresztpánt túl merész, akkor hagyjátok ki a strandszerkótokból, de a kék színvilágot és a hullámos mintát nyugodtan vállaljátok be!

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandon
A Vízöntők szeretik az extremitásokat, még ha ezek néha nem is túl látványosak, ugyanis a finom részletekhez és a nőies (férfias) összhatáshoz egyformán van érzékük.

Érdemes közelről megnézni Vízöntő ismerőseink öltözékét, hogy ötletet merítsünk belőlük!

A Vízöntő csajok a strandon is szeretnek feltűnést kelteni. No persze nem kell megijedni, nem kell mindenkinek átlátszó esőkabátban mennie a vízpartra, mint Sonia Rykiel modelljének.

De ha megnézzük az esőkabát alatti királykék egyrészest, szokatlan szabásvonalával igazán tökéletes Vízöntő-fürdőruha, és a divatszínek közül is ez áll a legközelebb hozzátok.

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandonA Bakok úgy vannak vele, hogy szép ruhából sohasem elég, már ha érdekli őket az öltözködés.

Ha nem, akkor is szeretik a szépet birtokolni, de ez esetben inkább barátnőkkel járnak vásárolni, hogy kikérhessék a véleményüket.

Nos, kedves Bak lányok, a bikini a ti fürdőruhaszabásotok. Nyúlánk, vékony alakotokon jól mutat.

A sárga az idei nyár egyik nagy divatszíne, és ez a szín meglepően jól áll a Bak csajokon, érdemes kipróbálnotok. Hogy nőies legyen az összhang, bátran válasszatok retrovirágmintás darabokat.

Marc Jacobs ezt a sárga darabot mintha direkt nektek tervezte volna! Ha pedig úgy érzitek, van rajtatok egy kis fölösleg, akkor bátran hordjatok tankinit a már ismert szempontok alapján.

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandonA Nyilasok öltözködésére a szórakoztató, az öntörvényű és a különleges a három legjobb jelző.

Szereted, ha sikerül az öltözékeddel kitűnni a tömegből, és az sem zavar, ha ezt azzal éred el, hogy a kedvenc százéves kinyúlt pulcsidat veszed fel.

Fürdőruhában is megvannak a bejáratott fazonjaid és színeid.

Azonban azt javaslom, az idén vegyél magadnak egy új, különleges szabású darabot.

A bikinit akkor is érdemes kipróbálnod, ha eddig idegenkedtél tőle. Színekben az idén nyáron a homok- és földszínű árnyalatokat ajánlom, szabásvonalban pedig válassz egy olyan rafinált megoldást, mint amilyen ez az Emilio Pucci-modell.

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandonHogy milyen fürdőruha jön be a Skorpióknak? Hol ilyen, hol olyan, az öltözködésed egyik alapelve ugyanis a változatosság, a másik a többféle stílus használata.

Épp ezért tarts a strandtáskádban egy egyrészest és egy bikinit! Persze az az igazság, hogy szereted, ha egészséges barna színed van, és úgyis a bikinit választod majd.

A tanács, amit meg kellene fogadnod mind a bikinikkel, mind az utcai ruhákkal kapcsolatban, az az, hogy a kevesebb néha több. Az idén leginkább olyan visszafogott fehér fürdőruhát válassz, amely nőies díszítéssel gondoskodik róla, hogy minden tekintet megakadjon rajtad.

Ez a gyöngyökkel díszített Chanel tankini nemcsak a díszítésével, de a szabásával is felhívja a figyelmet viselőjére.

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandon
A Mérlegek szeretik a nőies darabokat. A diszkrét, kislányos báj, a lágy színek és a rafinált szabásvonalak jellemzik öltözködésüket.

Igaz ez a fürdőruhákra is.

A Mérleg csajok szeretik, ha ők lehetnek a strand királylányai. A fodros, rózsaszín darabok szinte egyik jegy szülötteinek sem állnak olyan jól, mint a Mérlegeknek.

Ezt a Chanel bikinit mintha egyenesen a Mérleg-fürdőruha mintaképének szánta volna Karl Lagerfeld.

Ha épp nincs kedvetek a rózsaszínhez, a többi pasztellárnyalat is nyerő lehet az idén a babakéktől a halványsárgáig.

 

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandonA Szüzek ambivalensen állnak hozzá a divathoz. Egyrészt vonzzák őket a csinos, nőies ruhák, de ruhatáruk divatos darabjai helyett gyakran inkább a kényelmes kedvenceiket választják.

Ugyanígy van ez a fürdőruhák esetében. Az, hogy bikinit, tankinit vagy egyrészest választanak, kizárólag azon múlik, melyik darabot szerették meg az elmúlt szezonokban.

Gyakran választanak úgy új fürdőruhát, hogy az hasonlítson a már bevált darabokhoz. Színekben a sötét bikiniket favorizálják, bár gyakran választanak élénk mintával díszített fekete vagy tengerészkék darabokat.

Szűz csajoknak az idén a bikini és a tankini közötti átmenetet javasoljuk: egy szélesebb mellrésszel, ahogy ezen az Emporio Armani-darabon is látható.

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandonAz Oroszlánok kedvelik a feltűnő ruhákat. Szeretik, ha minden szempár rájuk szegeződik, ha ők vannak a középpontban. Mégis azt javasoljuk, ne feltétlenül a legújabb trendekből válasszanak, hiszen a klasszikus eleganciánál semmi sem áll jobban nekik.

Az Oroszlán a strandon is magára akarja vonzani a tekinteteket, még akkor is, ha úgy érzi, nem tipikus modellalkat. Szerencsére a rafinált Oroszlánoknak erre az esetre is van egy-két trükk a tarsolyukban. Problémás területeik a has, a csípő és a fenék.

A strandkendőket épp ezért kifejezetten e jegy szülötteinek találták ki: elrejti a zsírpárnácskákat, nőies és feltűnő. Színekben a napszíneket és a vöröses árnyalatokat ajánljuk, úgy, ahogy ezen az Anna Sui-modellen is látható.
Külön figyelmet érdemel a strandszoknya, illetve a bikinifelső dekoltázsmegoldása, amely rögtön a viselőjére irányítja a tekintetet.

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandonA Rákok öltözködése egyszerre hagyományos és divatos. Alapvetően követik a trendeket, de mielőtt ruhát vesznek, azt mérlegelik, az új darab mennyire illik bele a ruhatárukba.

Nincs ez másképp a Rák jegyűek fürdőruháival sem: nem vesznek minden szezonban új bikinit, de ha beruháznak egy darabra, igyekeznek a legszebbet választani. A Rákok egyébként nem kifejezetten rajonganak a bikiniért. Úgy gondolják, indokolatlanul sokat mutat meg a nőies formákból, ezért csak különleges nyarakon engedik meg maguknak ezt a nőies luxust, inkább egyrészest szeretnek hordani.

Választásuk ugyanakkor gyakran esik a rafinált, szokatlan szabású, nőies darabokra, szeretik a csajos színeket és a fodrokat, rojtokat is. Bár ez a Talbot Runhof által tervezett egyrészes fekete a színével nem fogja elnyerni minden Rák csaj tetszését, de a a szabás, a fodrok és a gyöngyök megdobogtatják a szívüket. Ez a fürdőruha élénk színben tankönyvi esete lenne a Rákok választásának.

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandon
Az Ikrek az öltözködésükkel is szeretik megmutatni egyéniségüket. Igazán élvezik, ha minden szempár rájuk szegeződik, ha pedig valaki megkérdezi, hol szerezték be a ruhájukat, a mennyben érzik magukat.

Az Ikrek számára ideális fürdőruha egyszerre feltűnő és visszafogott. Miközben felhívja figyelőjére a figyelmet, rafináltan eltakarja a kényes területeket.

Ezt a legkönnyebben színekkel érheted el, az idén például a sárgával, ahogyan a Lacoste kollekcióján láthatod.

Figyelem, a sortban úgy kelthetsz feltűnést, hogy közben nem mutatsz meg semmit a fenekedből.

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandon
A Bikák kicsit konzervatívak, öltözködésükben gyakran kombinálják a legújabb trenddel az évek óta bevált darabokat.

Igaz ez a fürdőruhákra is: a Bikák szeretik évekig hordani a jól bevált darabokat, amelyekben tökéletesnek látják az alakjukat.

Így aztán sokszor szinte unszolni kell őket az újabb darabok vásárlására, és legtöbbször csak az győzi meg őket, ha az imádott darab már lekopik róluk a sok hordástól.

Ez a Lacoste egyrészes fürdőruha tökéletesen bikásra sikeredett: a kicsit konzervatív, mégis újító darab biztosan megdobogtatja Bika olvasónk szívét (is).

Fürdőruhahoroszkóp – asztrológia a strandonA Kosok szeretnek feltűnően és egyedien öltözködni.

Nincs annál rosszabb számukra, mint amikor szembejön velük az a ruha, amelyet viselnek.

Fürdőruhában a Kos lányok az idén válasszanak szélesebb sortos fazonokat és élénk színeket. Kos fiúk, nektek olyan úszónadrágot javaslok, amelyben van legalább egy szokatlan részlet. A képen például az öv az „oda nem illő” megoldás. Mindkét nem fürdőruhaszíne az idén az élénktürkiz, amit bátran párosíthatnak pinkkel és feketével, mint ahogy az Emporio Armani bikinikbe öltözött lányok is bizonyítják.

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen fürdőnadrág passzol leginkább a pasikhoz, kattints! 

Fotók: Style.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top