Női napozó

Csináld magad: strandruha pólóból

Varrni sem kell hozzá, és egy pólón és egy ollón kívül semmi másra nem lesz szükségünk ahhoz, hogy egyedi ruhában lazulhassunk a strandon.

Akinek van barátja, az általában szívesen hordja magán a pólóit, akármilyen nagyok is. Persze inkább csak otthon, vasárnap délután. Van viszont megoldás arra is, hogy a strandon lazítgassunk férfipólóban úgy, hogy közben a nőiességünket is megőrizzük. Könnyen átalakíthatjuk strandruhává mindenféle varrás nélkül, csak egy ollóra lesz szükségünk. Ezért mindenképp olyan darabot válasszunk hozzá, amit nem követel majd vissza a barátunk.

Csináld magad: strandruha pólóból

A leírást egy kétgyerekes amerikai édesanya blogján találtuk, szerencsére videón is elmagyarázza a lépéseket. Nagy munkára nem kell számítani, 10 perc alatt a gyakorlatlanabbak is elkészülhetnek vele.

Hozzávalók:

– egy nagy méretű póló
– olló

Először hajtsuk félbe a pólót a függőleges tengelye mentén, igazítsuk pontosan egymásra a két oldalát, majd ívesen vágjuk ki a nyakát és az ujját. Egy mellényszerű ruhadarabot kell kapnunk, ha nem szépen ível az eleje, akkor kicsit igazítsuk meg ollóval. A póló ujjából vágjunk három darab csíkot, az egyikkel kössük össze a mellény hátulján a két pántot. Aztán kössünk egy-egy csíkot a mellény elején is az egy-egy pántra. Ezeket aztán egy masnival összeköthetjük, miután felvettük.

Jó strandolást!

Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt! 

Nyár dobozok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top