Női napozó

A négy legjobb szépségtanácsadó alkalmazás nyárra

Az okostelefonokban az a legjobb, hogy mindig kéznél vannak, így ha egy üzletben vagy akár otthon szembetaláljuk magunkat a bőség zavarával vagy bizonytalansággal, bármikor segítséget hívhatunk a legjobb tanácsadóktól. Fókuszban a szépségápolással kapcsolatos appok, hiszen a nyári szabadság alatt végre magunkra is jut időnk...

A négy legjobb szépségtanácsdó alkalmazás nyárraGo Try It On – Ingyenes, iOs

A Go Try It On akkor nyújthat segítséget, amikor képtelen vagy eldönteni, mit vegyél fel, vagy hogy megvedd-e azt a ruhát, amin már egy ideje vacillálsz. Jól jön reggel, ha nem tudsz dönteni nadrág és ruha között, vagy este, ha azon töprengsz, hogy a kedvenc szoknyádhoz melyik blúz illik jobban. Az alkalmazás működése egyszerű: feltöltöd a ruhát, amiben kikérnéd mások véleményét, és ők őszintén elmondják, hogy mit gondolnak az adott szettről.  Egy kis pikantéria is van az appban: nem kell azon őrlődnöd, hogy nem nézel ki jól a képeken, mert az Instagramon keresztül feltöltött képeken mindenki csodásan fest. Az alkalmazás angol nyelvű, de egyébként sem árt fejleszteni magunkat.


A négy legjobb szépségtanácsdó alkalmazás nyárraPerfumance – Ingyenes, iOs

Ez egy igazán friss hazai alkalmazás. A Perfumance akkor segít, ha parfümériában jársz és fogalmad sincs, hogy mi alapján válassz illatot. Amikor feltöltöd a telefonodra az alkalmazást, négy kérdésre kell választ adnod, ami alapján beazonosítja a karaktered. Ezt folyamatosan pontosíthatod azzal, hogy miután megszagoltál egy parfümöt, megjelölöd, hogy mi tetszett benne és mi nem. Így az nem csak egy parfümnapló lesz, de megtanulja, hogy mit szeretsz, és csak olyan parfümöket ajánl, amelyek biztosan közel állnak hozzád. Három-négy parfüm megjelölése után már magabiztosan mehetsz be a parfümériába, mert az alkalmazás megmutatja, hogy pontosan mely illatokat kell megszagolnod. Az applikáció nyelve magyar.


A négy legjobb szépségtanácsdó alkalmazás nyárraBeautylish Ingyenes, iOs, Android

Ez az alkalmazás nagyszerű tippeket és trükköket ad neked arra, hogy miként tudsz öt perc alatt nappali sminket vagy trendi fonott kontyot készíteni magadnak, vagy arra, hogy milyen színek és minták divatosak ma körömlakkoknál és hogyan érdemes kombinálni azokat. Remek leírást kapunk arról is, hogyan kell házilag sminklemosót készíteni, vagy éppen arról, hogy hogyan kell gyúrni tricepszre. Véleményezhetsz termékeket vagy trükköket, segítséget kérhetsz és adhatsz másoknak, és sok apró fortélyt megtanulhatsz. Egy tipikusan pizsamapartis alkalmazás, angol nyelven.

 

Egyetlen dolog hiányzik a tökéletes pihenéshez! Hogy letöltsd a Nők Lapja Café mobilalkalmazását, hogy nehogy bármiről is lemaradj, ameddig strandolsz!

A négy legjobb szépségtanácsdó alkalmazás nyárraDietpoint Ingyenes, iOS, Android

Nagyon jó alkalmazást találtunk arra, ha valaki szeretne egy kicsit fittebb lenni, és itt nem valami tájfutóverseny térképének letöltését szorgalmazzuk. A Dietpoint egy könnyen kezelhető app, sokféle és közismert diétamódszert felsorol, és megjelöli, hogy melyikkel mennyit fogyhatsz a testalkatod és az életmódod függvényében. Megmondja, mikor mit ehetünk, figyelmeztet az étkezések idejére és bevásárlólistát is lehet készíteni az egyes étkezések hozzávalóiból. Ahhoz kétség sem fér, hogy itt mindenki megtalálja a hozzá illő diétát – a mi kedvencünk a Summer Detox.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top