Női napozó

7 bombázó magyar sztár bikiniben

Heten vannak, de nem gonoszok. Szavazd meg, hogy melyik bikinibe bújt magyar hírességnek van a legjobb alakja!

1. Kárpáti Rebeka egy évvel ezelőtt lett szépségkirálynő itthon, majd Moszkvát próbálta meghódítani. Az egy dolog, hogy a magyar “bjúti” queen bombázó a bikiniben, de néhány kollégájával ellentétben tényleg botránymentes életet el. Szóval ez nálunk plusz pont.

bikini
 
2. Éjjel-Nappal Budapest Barbi pont úgy fest, mintha most ugrott volna ki az Aqua: Babie Girl című klipjéből. Nyilván ez volt a sorozat készítőinek a célja. Akinek bejön, az rá szavazzon!
 
bikini
 
3. Babi kolléganője ÉNB Zsófi tuti leverné egy wannabe szupermodell versenyben VV Izát. Tényleg nem nagyon lehet belekötni. Szóval szavazzatok!
 
bikini
 
4. A VIVA műsovezetője Iszak Eszter azért a kedvencünk, mert “az annyira akarok pózolni, hogy az már fáj” helyett egyszerűen csak kedves, vidám, és jól és néz ki!
 
bikini
 
5. Újabb Éjjel-Nappal Budapest szereplőt mutatunk. Joe lánya, Hanna azért tudja, hogyan kell mozogni a kamera előtt. Ha tetszik, lehet pontozni a cikk végén!
 
bikini
 
6. Sarka Kata az egyedüli anyuka a mezőnyben, de valljuk be: melyikünk ne szeretne így kinézni két gyermek után?! Pontot neki!
 
bikini
 
7. És a legszomorúbb bikinis celeb, Éjjel-Nappal Budapest Rita maradt a végére. Nem elég, hogy kiírták a sorozatból, még a fehér bikinijét is megfogja majd a fű. Szomorú ez.
 
bikini
 
A(z) “Ki a legszebb bikinis magyar híresség?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Kárpáti Rebeka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top