Női napozó

A legjobb vízitúrák nyárra – 1. rész

Aktív pihenéssel szeretnéd eltölteni a szabadidődet, vagy csak egy kis kalandra vágysz? Akkor irány a vízpart! Ragadj lapátot és evezz!

Egyhetes “családias” vízitúra a Tisza folyón

Az egyhetes családias vízitúra a Tiszán gyermekes családoknak is ajánlott. A túra útvonala a folyó kanyarokban, aranysárga homokpartokban gazdag részén át vezet, ami az önfeledt strandolás, napozás, kikapcsolódás páratlan színtere. Az egyhetes kirándulás összesen 29 800 forintba kerül. Az összeg tartalmazza a 6 napi sátorhely és szállásdíjat kempingben, a napi kétszeri étkezés költségét (reggeli és meleg, kétfogásos vacsora), a kajak-kenu vagy kerékpár használati díját, a hajók visszaszállításának költségét, a csomagok szárazföldi szállításának költségét, a vízitúra-vezetők és oktatók tiszteletdíját.

Bővebb infót a programról itt találsz.

Expedíció Velencei-tó kenutúrák

Családoknak, barátoknak, táborozóknak, osztálykirándulóknak, csapatépítőknek is ajánlják a szervezők a velencei-tavi túrát. A 4-7-8 személyes túrakenuk használata nem igényel vízi jártasságot. Mentőmellényt, evezőt biztosítanak a kirándulás vezetői minden résztvevő számára, és ezek használata kötelező. A felfedező utakat biológia szakirányt végzett, a tavat jól ismerő túravezető irányítja, aki az egyes állomáshelyeken természetismereti előadást tart. A természet járás min. 8 fő esetén indul el, ahol csak előzetesen bejelentkezett résztvevőket tudnak fogadni. A csoportos, másfél órás kenutúrák ára 800 forint/fő, a háromórás kirándulásoké 1400 forint/fő és a hatórásé pedig 2300 forint/fő.

További információkat a túráról itt találsz.

Napfelkeltei kenutúra a Fertő tavon

Az ébredező nádas élővilágát ismerheti meg a kiránduló a Fertő zegzugos csatornáin és belső tavain át vezető kenutúrán. A program kora hajnalban indul, hogy a páratlan szépségű napfelkeltét a Fertő nádasából csodálhassa meg a túrázó. Ezen kirándulást kizárólag egy nagy kenuval (max. 8-9 fő, súlytól függően) indítják a szervezők. Részvételi díj 3800 Ft/fő.

Bővebb információt itt találsz.

A legjobb vízitúrák nyárra – 1. rész

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top