nlc.hu
Nyereményjátékok
Zenemánia szupersztárokkal!

Zenemánia szupersztárokkal!

A siker titka egyszerû. Profikkal, profin, profit. Ezt hozza össze nekünk július 5-6-7-én a Budai Parkszínpadon a hazai zenei élet krémje. Nem kell más, mint egy kényelmes és aránylag csinos ruha, egy takaró a fázósabbaknak és természetesen nyitott fül.

Zenemánia

Budai Parkszínpad: 2002. július 5-6-7

Július 5-6-án a könnyűzenei élet nagyágyúi randevúznak a Budai Parkszínpad hatalmas fái alatt. Igazi látványos showra készülhetünk: a tánckart a legismertebb tv műsorokban láthattuk és műfaji csemegékből sem lesz hiány: pop, rock, musical, operaparódia.   






Keresztes Ildikó
Illényi Katica bravúros hegedűjátéka mellé két bónuszt is kapunk ezen az estén: kiderül,  hogy hangszálait remekül rezegteti, ráadásul a tánctudás a is irigylésre méltó.  
Keresztes Ildikó lemezeiről a legsikeresebb nóták köszönnek vissza, de nem spórol a hangjával a “Rekedt Csoda” a musical világát illetően sem. 
Malek Andrea neve szintén garancia. Énekelhet a  Sakk című musicalből, vagy a “Black Bird”-öt, egy biztos: varázslatos.
Gerendás Péter: “A tenger szerelmesei” című nagy sikerű musicaljéből is részleteket hallhatunk a szerző és zenekara előadásában.






Malek Andrea
Mikó István, Győri Péter, Incze József, Forgács Péter
! A Mindhalálig Beatles szuperprodukció legsikeresebb számaival olyan hangulatot varázsolnak, hogy nem csoda ha a muri végére mindenki táncra perdül.  Yellow Submarine, Yesterday… soroljam?




Július 7-én a komolyzenéé a főszerep. A nívó, a remekül összeállított műsor, és a pazar zenei élvezet itt is garantált.






Tokody Ilona
Tokody Ilona neve elég a sikerhez. A világhírű Kossuth-díjas művésznő a hazai közönséget is elkápráztatja Margaret Thatcher és Tony Blair után. Jose Carreras, Placido Domingo és megszámlálhatatlan nagyság partnere ismét csak nekünk énekel.
Lendvay József, Paganini- és Liszt-díjas hegedűvirtuózunk neve az Egyesült Államoktól Japánig ismerősen cseng. Részt vett Yehudi Menuhin, Ida Haendel, Végh Sándor és Igor Ojsztrah mesterkurzusain is. Jómagam Paganinit játszani ÍGY még senkit nem hallottam. Őszintén ajánlom azoknak akik egy zseniális őstehetséget szeretnének élőben hallgatni.
A Matáv Szimfonikus Zenekar a hab a tortán. Ligeti András vezényletével – aki egyébként tavaly januártól az ausztáliai West Symphony Orchestra vezető vendégkarmestere – a zenekar Beethoven: III. (Esz-dúr, “Eroica”) szimfóniáját játsza.
Műsorban a következő dallamok csendülnek fel:
Mozart: A-dúr hegedűverseny K.219
Mozart: Il re Pastore
Verdi: Fűzfadal és Ave Maria (Otello)
Verdi: “Pace, Pace” – Leonóra áriája (A végzet hatalma)

Jegyek válthatók a Központi Jegyirodában (Andrássy út 15.), a helyszínen és az ismert jegyirodákban.
Telefonszám: 06-1-267-12-67

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top