nlc.hu
Nyereményjátékok
Valentin-napi szívvadászat a KLM-mel

Valentin-napi szívvadászat a KLM-mel

A tavalyi hatalmas sikerre való tekintettel megismételjük szívvadász-játékunkat - az idén még nagyobb nyeremények és még izgalmasabb kalandok várnak!





A sok kis szivet – a tavalyi játékhoz hasonlóan – különböző oldalakon, mindenfelé elrejtettük, valóban vadásznod kell rájuk! Lesz olyan is, hogy “mellélősz”, hiszen mindössze 9 kis szív “nyílik meg” előtted. Ha rákattintasz, feljön egy ablak, amiben egy szövegrészletet találsz.

Ezeket a részleteket egy ún. “mozaik-oldalon” tudod összerakni, ahol – ha a szöveget helyesen írod be – egy kép áll össze (hogy az milyen kép pontosan, azt majd meglátod! 🙂 A kép összerakásával eleget tettél a feladatnak, és részt vehetsz a nyereményjátékban.

A további részleteket itt, a “mozaik-oldalon” találod! >>

• Játszani február 14-én 10 óráig lehet,
• sorsolás aznap, azaz pénteken 14 órakor!



NYEREMÉNYEK





A jó megoldást beküldők között Valentin napon

• 10 db “bögrepárt” sorsolunk ki (Te választhatod ki, milyen színűt!),


• további 3 nyertes egy-egy személyes, kártyavető jóslást nyer Cecíliától, a jósnőtől









• további 3 szerencsés nyertes kedvesével együtt egy-egy gyertyafényes (á la carte) vacsorát
fogyaszthat a La Tasca Cafe és Restaurantban (1074 Budapest, Csengery u. 24., tel.: 351-1289)










• valamint a Fekete Sas Udvarház
(2626 Nagymaros, Váci út 27., tel.: 06/27/594-270) felajánlásában egyik nyertesünk kedvesével együtt egy romantikus hétvégét (két éjszaka szállás + reggeli) tölthet a Dunakanyar festői részén








• a legszerencsésebb játékos pedig – szintén Kedvesével együtt – egy repülőutat nyer a varázslatos Párizsba, a KLM jóvoltából
(a 2 db repülőjegy csak együtt felhasználható, át nem ruházható és ez év december 31-ig, tetszőleges időpontban felhasználható).


Jó vadászatot mindenkinek! 🙂

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top