Nyereményjátékok

Beatles Forever (gombafejek mártásban)

Élõben látható, hallható a magyar Beatles - Gyõri Péter, Forgács Péter, Incze József és Mikó István - az IBS-ben a tavaly októberi nagy sikerû fellépés után.

A magyar Beatles méltón eleveníti fel a dallamokat, tagjai a hazai színházi életben is jól csengő nevek: Győri Péter, Forgács Péter, Incze József, Mikó István. A tavaly októberi nagysikerű fellépés után újra itt az alkalom, hogy színvonalas koncert fültanúja legyen a nagyérdemű, ezúttal az IBS-ben, március 16-án és 29-én.






A beat zene alapjait a hatvanas évek elején négy liverpooli suhanc – John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, és a később csatlakozó Ringó Star tette le. Hamarosan az egész világon eluralkodott a “Beatmania”: a színpadon oly jellegzetes gombafrizura és zakó hamar követőre talált. Tehetségük elismeréseként lovagi címet kaptak az angol királynőtől. Alig egy évtizedig játszottak együtt – 1970-ben feloszlottak -, a legendának a John Lennon elleni 1980-as merénylet vetett véget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top