nlc.hu
Nyereményjátékok
Kedves Keresgélõ!

Kedves Keresgélõ!

Itt az alkalom, hogy némi izgalom árán hozzájuss a Pickwick fantasztikus ajándékcsomagjához. A módszer pedig nem bonyolult. Egyszerûen a megfelelõ gyümölcsöket kell megtalálnod. Az esély pedig igazán nagy, hiszen ha kitartó vagy, négy alkalommal is nyerhetsz!

Hogyan játssz?

Tölts egy nagy bögrével a Pickwick Gyümölcsvarázs új teájából. Választhatsz az epres-tejszínes, a grapefruit-citromos vagy a vaníliás-erdei gyümölcsös változatok közül.






Egyszerűen csak böngészd az nlc@fe oldalait, és ha olyan gyümölcsöt látsz, ami a Pickwick valamelyik fantasztikus gyümölcsteájának alkotóeleme, gyorsan kattints rá! Vigyázz, mert voltunk olyan ravaszak, hogy más gyümölcsöket is elrejtettünk az oldalon! Ha ezekre kattintasz, kapsz egy kis segítséget, hogy miket keress!

Amit bizonyára Te is észreveszel majd: a háromhetes játék során minden héten más teához gyűjtögeted a hozzávalókat!






Ha nyerő gyümölcsöt vagy hozzávalót találsz, az bekerül egy virtuális teafilterbe. A tea összetevőiből egyenlő számút, összesen hatot kell összegyűjtened (2 vaníliát+2 szedret+2 málnát vagy 3 epret+3 tejszínt vagy 3 grapefruitot+3 citromot, ez attól függ, hogy melyik héten, melyik tea játéka folyik). A játékhoz nem kell az oldalunkra belépned, de fontos, hogy mindig ugyanazon a gépen játssz!


Ha már megvan minden, ami egy szép nagy adag teához kell (tehát az összesen hat két- vagy háromféle összetevő), egy kattintással, és adatlapunk kitöltésével vehetsz részt a tulajdonképpeni játékban. Ezzel a részvétellel hozzájárulsz, hogy a Pickwick adatbázisának építéséhez felhasználja adataidat.


Ha már minden hozzávalót megtaláltál, és kitöltötted az adatlapot, nincs más dolgod, mint megvárni a következő hetet, amikor egy másik tea gyümölcseit gyűjtögetve új eséllyel indulhatsz. Ha pedig elég kitartó voltál, a harmadik hét végén egy nagy, össznépi sorsoláson is részt veszel, ahol a fődíjat is megnyerheted.

Nyeremények: hetente 10 db ajándékcsomag
Főnyeremények: 3 db ajándékcsomag

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top