nlc.hu
Nyereményjátékok
Itt a Húsvét!

Itt a Húsvét!

Ebbõl pedig te sem maradhatsz ki! Megnyerheted a fantasztikus c@fés tojásokat, és nem kell mást tenned, csak örömet szerezni a barátaidnak. Ilyen egyszerû!

Hogyan?






Biztosan küldtél már egyet-egyet gyönyörű képeslapjainkból. Most még a küldés feladatát is levesszük a válladról. Nincs más dolgod, mint kitölteni kérdőívünket, és megadni annak nevét, akinek a húsvéti köszöntést szánod. A valós név mellé természetesen valós e-mail címet is mellékelj, hiszen csak így tudjuk továbbítani üdvözletedet. Persze az sem baj, ha ismerősöd még nem ismer minket!






 
 
Nehéz a választás?

 Semmi baj, hiszen kérdőívenként három embert is megjelölhetsz, és annyi kérdőívet töltesz ki, ahányat csak akarsz. (Persze egy címzettet csak egyszer adhatsz meg!) Ami fontos: minél több címzetted van, annál több az esélyed, hogy megnyerd húsvéti nyereményeinket!






Az eredmény

Mindenki, akinek megadtad nevét, egy gyönyörű húsvéti képeslapot kap tőlünk a Te ajánlásoddal. Te pedig nyerhetsz.






Nyeremények



Fődíj, amit öt szerencsés vehet át: 6 nlc@fés húsvéti tojás egy kosárkában
Többi díj: 3 nlc@fés tojás egy kosárkában, ezt húszan vihetik haza

Sorsolás: április 14-én!


És egy fontos információ

A nyertesek nyereményeiket itt nálunk, személyesen, vagy megbízottjuk által vehetik át április 16-án 10 és 18 óra között!


Sok szerencsét és jó játékot mindenkinek!!!

A JÁTÉKOT itt találod! >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top