nlc.hu
Nyereményjátékok
Billerbeck

Billerbeck

A Billerbeck cég három generáció óta nem kevesebbet, mint a nyugodt és pihentetõ alvás kellékeit kínálja paplanjaival, párnáival, ágynemûivel. Minél mélyebben, nyugodtabban alszik valaki, annál több lehetõsége van a szervezetnek regenerálódni. A pihentetõ alvás elõfeltétele minden testi, szellemi és lelki teljesítménynek.









EGY JÓ NAP AZ ÉJSZAKÁVAL KEZDŐDIK!







ASTORIA matrac
Az ember, életének kb. egyharmadát átalussza. Nem szabad azt hinnünk, hogy ez „elvesztegetett idő”. Ezt kell tennünk, mivel az életben maradáshoz, a másnapi energiaszükséglethez alvásra van szükségünk. Egészségi állapottól, életkortól, a végzett munkától, hajlamtól függően az alvás iránti igényünk különböző. A jó és egészséges alvás legfontosabb feltételeit az optimális alvási körülmények és a jól megválasztott ágyneműk képezik.

A Billerbeck által felajánlott ASTORIA matrac a felépítése, a felhasznált alapanyagok és a kíváló komfortérzetet nyújtó tulajdonságai révén méltán tartozik a vásárlók által közkedvelt matracok közé.







ALOE VERA paplan/párna garnitúra
A szerencsés nyertesek kapnak még egy ALOE VERA paplan/párna garnitúrát. Mint köztudott, ennek a – több évszázaddal ezelőtt Afrikában felfedezett – növénynek az Aloe Vera-nak a legértékesebb részét tartalmazó áttetsző géjét sebek gyógyítására, és szépségápolási célokra már a rómaiak, görögök, stb. is felhasználták. Újabban már a textiliparban is használják az Aloe Vera kikészítésű kelméket, igen kedvelt gyógyhatású tulajdonságai miatt. A fehér, pamut (Aloe Vera) huzatanyagú paplanok, párnák márkás alvószál töltetűek, finom, puha érzetet nyújtanak.


A cég által gyártott és forgalmazott termékek között megtalálhatók a legkülönbözőbb minőségi igényeknek és komfortfokozatoknak megfelelő komplett egyszemélyes- és franciaágyak, a különféle (rugós és egyéb) matracok, farugós ágyrácsok, matracvédő ágybetétek, különféle töltetű paplanok, párnák, valamint német importból származó minőségi plédek, lepedők, különleges ágyneműhuzatok és törülközők, fürdőköntösök is.







EASY LUX farugós ágyrács
Szerencsés nyerteseinknek a cég ezúttal EASY LUX farugós ágyrácsot is felajánlott. Az ágyállványra illeszthető farugós ágyrácsok előnye nem csupána még komfortosabb fekvésfelület biztosítása, valamint a megfelelő rugózás, de ezen felül biztosítja a rajta lévő matrac átszellőzését is, és az alatta lévő terület – felnyithatósága révén – tároló helyként is használható. A kényelmes alvásról pedig tizenöt rétegelt farugóléc; stabil, rétegelt keret; keretbe süllyesztett léctartás, csípőrésznél keménység beállítási lehetőség, fej- és lábrésznél állítható magasság gondoskodik. Az ez évben 14. éves Billerbeck Budapest Kft. alapítójának, a németországi Billerbeck cégnek több, mint 80 éves gyártási tapasztalatát, alváskutatási eredményeit felhasználva alakította ki a legteljesebb körű, az alváskultúra témakörébe tartozó termékválasztékát.

Textil– és matracüzemeinkben jelentős és korszerű magyarországi gyártási kapacitással rendelkezünk. Cégünk technológiai felszereltsége biztosítja, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is meg tudjunk felelni. Széles választékú termékeinkről információkat nem csupán a saját szaküzleteinkben és szerte az országban, áruházakban és lakástextil-, ill. bútorüzletekben megtalálható paplanok, párnák, valamint matracok, ágyak katalógusainkban, de az Interneten is kaphatnak.

Szaküzleteink:
Billerbeck Álomstúdió Bp. VII. Dob u. 49. Tel.: 322-3606
Billerbeck Shop Bp. VIII. József krt. 71. Tel.: 318-7074
Billerbeck Szalon Bp. VII. Király u. 3. Tel.: 352-0420

Reméljük, hogy magas színvonalú, minőségi termékeinkkel elősegíthetjük és biztosíthatjuk az egészséges, nyugodt, pihentető alvást, hiszen: “EGY JÓ NAP AZ ÉJSZAKÁVAL KEZDŐDIK!”


Billerbeck Budapest Kft. H-1151 Budapest Szántóföld út 2/b
Telefon: (36-1)-305-1040, -307-0029; Fax: (36-1)-307-5404, -305-1053
E-mail: billerb@billerbeck.hu, Internet:
Bankszámlaszám: HVB Bank 10900028-00000002-13040190, Adóig.szám: 10276695-2-42
Ügyvezető igazgató: Kincs Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top