nlc.hu
Nyereményjátékok
Eddy K

Eddy K

Menyasszonyi ruhát kap az álmaink eleganciáját képviselõ uszályos Eddy K. modellek közül a szerencsés nyertes pár, mely Európa és Amerika ismert kollekciójaként van számontartva. Az egyedi formatervezés, a ruhaköltemények kézi gyöngyözése egyedülálló, minõsége kifogástalan, megjelenése utánozhatatlan.















Kedves Játékosok!

Nagy örömmel üdvözlöm a leendő menyasszonyokat és a tisztelt Édesanyákat!

Engedjétek meg, hogy néhány szót szóljak az Eddy K. kollekcióról! Európa- és Amerika ismert, és nagy hírnévnek örvendő kollekciója. Bemutatókon és kiállításokon osztatlan sikert aratnak a klasszikus, arisztokratikus, álmaink eleganciáját képviselő uszályos ruháink.

Az egyedi formatervezés, a ruhaköltemények kézi gyöngyözése egyedülálló, minősége kifogástalan, a ruhák megjelenése utánozhatatlan. Szalonjaink a 2003-as évre, ismét csodálatos kínálattal tisztelték meg a menyasszonyokat, és várhatóan az újság megjelenésével egyidőben már több modellt is bemutathatnak az érdeklődőknek.






Az Eddy K. ruhák népszerűségét az is fokozza, hogy kedvező áraink óriási választékunk minden menyasszony számára elérhető.

Felhívom Kedves Vendégeim figyelmét, hogy csak a jegyzékben felsorolt szalonokban kapható vagy kölcsönözhető az Eddy K. modell. Ezért más, általam nem jegyzett szalonban fotóinkban visszaélnek, eredeti ruháinkkal nem rendelkeznek.
A védjegy kötelez…

üdvözlettel,
Baboth Andrea
kizárólagos magyarországi forgalmazó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top