nlc.hu
Nyereményjátékok
Garzon Bútor

Garzon Bútor

Ha már megvan, mikor és hol töltitek a nászéjszakát, a kényelmetekrõl a Garzon Bútor gondoskodik!











Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!

A nászéjszaka után pedig jöhet a közös élet(tér) kialakítása! 😉
Ötleteiteknek csak a fantáziátok szabhat határt hiszen a RETURN elemes lakószoba-bútorcsalád a kényelemmel vegyült praktikusság megtestesítője.







G2-es típus
Minden fiatalnak bátran ajánlhatjuk ezeket a felszabadult életérzést kifejező lakószobabútorokat: már megjelené-sükben is a mai, modern világ szellemi-ségét hordozza, egyenes vonalvezetés, felesleges díszítésektől mentes – minimal art stílus. Tartósságát, igényes kivitelét a gondos tervezés, az élenjáró gyártástechnológia és a felhasznált korszerű anyagok garantálják.
RETURN, vagyis ÖRÖM HAZATÉRNI egy korszerűen berendezett, ízléses otthonba…



A bútort tervező Finta Csaba (myd II) célja az volt, hogy nagyon sok fajta funkciót tudjon a bútor, és fiatalok kezdő – későbbiekben bővíthető – bútorként is használhassák. Máris előre vetíti a sikert a tavalyi BNV-n a bútor nagydíjat nyert.







garzon G2-es típus
A klasszikus „garzon” gondolkodás-módot a bútorcsalád G2-es típusa testesíti meg, vagyis az variálható, bővíthető, szétszedhető, átalakítható – egyszóval nagyon flexibilis. A szekrény homlokfelülete háromféle magasságban négyzetes modulra épül, polcként, szekrényként – de savazott üveggel vitrinnek – egyaránt használható, esetleg tolóajtóval újabb és újabb szerepeket tölt be. Áthidaló elemekkel bővítve akár kanapé vagy tv-tartó is beilleszthető a sorba.








G2-es típus

Tetszetőssé és hangulatossá varázsolhatja a hálószobátokat a G1 típus eloxált alumíniumkeretes üvegbtétes frontja, a G3 kis “háziszentéje. G1 és G3 típus közeli rokonságban van egymással, újszerűen „előkeretes” megoldásúak, mely hangsúlyozza a bútor esztétikai hatását.





A tavalyi BNV-n debütált a külön-külön mindhárom típushoz tervezett gardróbszekrény és franciaágy éjjeliszekrényekkel. A G2-es háló igazán fiatalos, illeszkedik stílusában a nappali bútorokhoz. A gardróbszekrény tolóajtós, savazott tükörbetéttel készült. Az „előkeretes” bútorcsalád hálója pedig látványában méltó társa a lakószobának, gardróbja újszerű megoldásként harmonikaajtóval működik.







angol fiók

Mindkét szekrény korlátlan „pakolási” lehetőséget kínál, hosszában bővíthető, kihúzható nadrág-, nyakkendő-, cipő- és zoknitartóval szerelhető fel. A hagyományos görgős fiókok mellett ún. „angol fiók”-kal is kiegészíthető. Egységes, határozott arculata van a bútorcsaládnak, szinte korlátlanul variálható, nagyon sok funkciót le tud fedni a lakásban.

Megjelenésében friss és modern, a világon bárhol megállja a helyét, mégis itt készül Magyarországon, magyar tervezővel, nagyon jó minőségben és magyar áron.



Ha kedvet kaptatok a RETURN bútorcsaládhoz megtekinthetik vagy akár meg is rendelhetitek a Garzon Bútor Rt. minden bútorstúdiójában, valamint a Domus Áruház Lánc Róbert Károly körúti és szegedi áruházában!

Gyártó: Garzon Bútor Rt.
8000 Székesfehérvár
Bakony u. 4.
Tel: 22/512-200, Fax: 22/329-403

További lakberendezési ötletekért látogass el a Garzon Bútor oldalaira: www.garzon.hu!


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top