nlc.hu
Nyereményjátékok
NaturMed Hotel Carbona

NaturMed Hotel Carbona

Szeretettel vár a NaturMed Hotel Carbona**** Hévízen! Pihenést és teljes kikapcsolódást kínál szállodánk, amely a fürdõváros központjában, egy négy hektáros arborétumszerû parkban helyezkedik el.















1000 négyzetméter vízfelület, mediterrán jellegű napozókerttel körülvett és sokféle élményelemmel felszerelt szabadtéri élményfürdő, impozáns méretű fedett uszoda- hozzátartozó szauna, aromakamra, gőzfürdő, tepidárium, sóbarlang, wellness medence, római kori luxus-fürdők hangulatát idéző felújított termálfürdő, pezsgőfürdő, aroma- és fényfürdő, hideg vizes Kneipp medence kellemes időtöltést ígérnek.

Nálunk a középpontban a nyugodt pihenés, regenerálódás és kényeztetés áll. Gyógy- és wellness szálloda lévén a tradicionális hévízi kúra mellett nagy hangsúlyt fektetünk a test és szellem harmóniájára. Széleskörű wellness és natúrmedicina szolgáltatásaink segítenek elfelejteni a mindennapok rohanó világát. Luxuskörnyezetben élvezheted a hévízi termálvíz gyógyítő hatását, megismerheted kényeztető kezeléseink közül a lazító fürdőt és az aromamasszázst, majd egy kis méregtelenítés a szaunában, relaxálás a tepidáriumban, gőzkabinban vagy az aromakamrában, szépségfarmunkon pedig újjászülethetsz a legkorszerűbb kozmetikai kezelések segítségével.





Éttermünkben mind a reggelinél, mind pedig a főétkezések alkalmával szabadon válogathatsz a büféasztal gazdag kínálatából, ahol mindent megtalálsz, ami szem-szájnak ingere. És, ha már feltöltődtél új energiával, akkor két teniszpálya vár, valamint szervezett túrákon, kondicionáló tornákon, keleti mozgásprogramokon vehetsz részt.

Meggyőztünk? Akkor játssz velünk, hogy eltölthess egy hétvégét szállodánkban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top