nlc.hu
Nyereményjátékok
NaturMed Hotel Carbona

NaturMed Hotel Carbona

Szeretettel vár a NaturMed Hotel Carbona**** Hévízen! Pihenést és teljes kikapcsolódást kínál szállodánk, amely a fürdõváros központjában, egy négy hektáros arborétumszerû parkban helyezkedik el.










Szállodánk legfőbb vonzereje, hogy a világhírű gyógyfürdőváros szívében, Hévízen egy négyhektáros parkban helyezkedik el, a hévízi tótól ötszáz méterre.





A NaturMed Hotel Carbona**** gyógy- és wellness szálloda lévén a tradicionális hévízi kúra mellett, amelynek során mozgásszervi megbetegedések hatékony és komplex kezelésére van lehetőség, nagy hangsúlyt fektet a test és a szellem harmóniájára. A széleskörű wellness és natúrmedicina ajánlatok középpontjában a pihenés, regenerálódás és kényeztetés áll. Ezt a különféle pakolások, illóolajos kádfürdők és masszázsok, autogén tréning, különféle mozgás- és relaxációs programok, valamint az ezer négyzetméter vízfelület és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások biztosítják!





A római korok hangulatát idéző termálfürdőben a hévízi víz gyógyító erejét élvezheted, az impozáns méretű felújított uszodában és a hozzá kapcsolódó szaunarészben szinte egész napod eltöltheted. Kipróbálhatod a wellness medencét, tepidáriumot, relaxálhatsz a sóbarlangban, gőzfürdőben, aromakamrában, majd a pihenőteremben átadhatod magad a teljes nyugalomnak. Tavasztól késő őszig még egy csodálatos, mediterrán jellegű napozókerttel körülvett szabadtéri élményfürdő is vár, ahol pezsgőágyak, különféle masszázsfúvókák, gyermekpancsoló és játszótér ígér kellemes időtöltést.

Éttermünkben a reggelinél szabadon választhatsz a büféasztal kínálatából (magyar és nemzetközi ételkülönlegességek, reformételek, vegetáriánus ételek), esténként pedig élőzene szórakoztat a drinkbárban. Az aktív pihenést kedvelőket 2 teniszpálya, szervezett túrák, kondicionáló tornák, keleti mozgásprogramok, a szépülni vágyókat pedig a szépségfarm várja sokszínű szolgáltatással.

Engedd meg tehát, hogy neked is szerezzünk néhány kellemes élményt. Tölts el pár napot szállodánkban, a négycsillagos NaturMed Hotel Carbonában! Várunk szeretettel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top