Nyereményjátékok

Van, aki forrón szereti…

A CAR-TOUR, fiatal-lendületes csapata a legmesszebbmenõkig azon fáradozik, hogy az utazni vágyók minden igényét maximálisan kielégítse. Gyönyörû, csendes helyeken pihenhetitek ki az esküvõ fáradalmait, és emellett számos látnivaló közül mazsolázhattok.

















Ha Afrikáról csak az elviselhetetlen meleg jut eszedbe, és azt hiszed, hogy Kenya, Zanzibár csak a veszélyt hajkurászók úticélja lehet, itt az ideje, hogy mindezt újragondold.

Kenya 536 km-es partszakasza igazi különlegesség a tengerpartok szerelmeseinek. Nyitott, nádtetős kis lakosztályokban élvezhetitek a virágzó akácfák illatát és a tenger halk morajlását. Ebben a gyönyörű környezetben pazar kényelemet biztosítanak az egzotikus, nádból készült bútorok: baldahinos ágyak, hatalmas karosszékek, szófák. A száraz, trópusi levegő megszelidül ezekben az árnyas szobákban.





Aki a koktélokon és pezsgőkön kívül egyéb látványosságokra is tartalékol némi silinget, annak érdemes meglátogatnia a fővárost, Nairobit is, és belepillantani a hétköznapok forgatagába. Ha az esküvőt megelőző szervezés zűrzavarban nem maradt idő egy kiswahili gyorstalpalóra (ez Kenya hivatalos nyelve), semmi baj, az angollal remekül elboldogultok.








Ha szeretnétek hazavinni valami emléket, a helyi ipar remekei között válogathattok: a textilből, fából, nádból készült tárgyak közös otthonotok szép kiegészítői lehetnek. Kenya gazdaságának egyik alapja a nagymennyiségben bányászott arany, melyből különleges ékszereket készítenek. Frissensült feleségeknek mindezek ellenére nem ajánlott túl sokat nyaggatni férjurukat egy kis „smukkért”.

(Még túl közeliek lehetnek a jeggyűrűvásárlás megpróbáltatásai.)





A hegymászásért lelkesedőknek is érdemes ezt a régiót választani.
A tengerparti pihenés közben ellátogathattok a magasabb, hegyes tájakra, a Kenya Hegységhez (5199 m.) és vidékére. Nem ajánljuk Kenyát azoknak, akik a „boldogító igent” (a hatalmas násznép elől menekülve), a nászút első napján szeretnék kimondani.

Az angol, az iszlám és a különböző törzsi jogok egyvelegéből álló kenyai jogrendszernek köszönhetően Kenya nem fog egyhamar a házasságkötési-turizmus célpontjává válni, mint Amerika.




CAR-TOUR UTAZÁSI IRODA

1054 Budapest, Szemere u. 19.
(a Vígszínházzal szemben)
Tel.: 269-4744/132, 104, 105 m.
Fax: 3547-0932
e-mail: info@cartour.hu

még több iroda >>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top