nlc.hu
Nyereményjátékok
Utazás a Mátrába

Utazás a Mátrába

Üdülés, kikapcsolódás, sport a Mátra Alján, Bátonyterenye Szorospatakon, 15 szobás 35 férõhelyes családias panziónban pihenhetsz télen - nyáron.

A játék végén hat szerencsés pár bátonyterenyei üdülést nyerhet, melynek tartalma 2 éjszaka (csütörtök-péntek) reggelivel, valamint a szabadidős szolgáltatások korlátlan használati lehetőségével.






A Mátra, mint az Északi-középhegység része, származása szerint Európa legnagyobb fiatal vulkáni övezetéhez tartozik. A Tarna és a Zagyva völgyétől körbefogva terül el, és bár nem a legnagyobb kiterjedésű hegységünk, itt emelkedik hazánk két legmagasabb csúcsa az 1014 m-es Kékes és a 964 m magas Galyatető.


Családoknak, baráti közösségeknek, iskolásoknak ideális lehetőség szolíd árakon. Csoportkedvezmények igénybevehetőek mind az étkezési, mind a szállásárakból. Zepter konyha, házias ízek. Szilveszeti bulira csoportok jelentkezését már most várjuk.


Teniszezőknek kiváló sportolási lehetőség három kitűnő minőségű pályán, festői környezetben. Teniszedzőtáborokra, teniszsulira várjuk a jelentekzőket. További sportolási lehetőségek: Streetball, görkori – gördeszka – bmx – félcső, strandröplapda, kispályás foci, lábtenisz, tollaslabda, lengőteke, ping – pong, biliárd, dart. Sprotolás után 15 személyes szaunánkban relaxálhat. Grill – szigetunkön szabadtéri rendezvényekre várjuk az érdeklődőket.



A szabadidőcentrum kiválóan alkalmas nagy cégek szabadidős rendezvényeinek lebonyolítására. Vendégeinket a 200 férőhelyes rendezvénysátrunkban tudjuk étkeztetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top