Nyereményjátékok

Tupperware õszi praktikák

Az õsz a nagy kirándulások ideje, szinte minden család szívesen tölt el egy-egy napot a szabadban. Ilyen alkalmakkor is gondoskodni kell a megfelelõ „háztartásról”, melyhez egyedülálló segítséget nyújtanak a Tupperware termékek, melyek normál használat mellett törhetetlenek, így nem kell aggódnunk a bennük szállított, illetve tárolt élelmiszerekért.

Milyen problémákra kell megoldást találnunk?






• péksütemények, szendvicsek szállítása, tárolása

• egész vagy előre felszeletelt gyümölcsök, zöldségek gusztusos szervírozása

• italok biztonságos szállítása







A kenyér, illetve péksütemények frissen tartására és szállítására ideális termékeink az Óriás Kenyértartó, valamint a Nagy Csemegéző. Előbbit nagyobb mennyiségekhez ajánljuk, míg a Nagy Csemegéző ideális szállító és tároló edénye a már elkészített szendvicseknek is.


Felvágottak közül a melegebb napokon ajánlatosabb a kevésbé érzékeny füstölt árukat választani, pl. szalámik és kolbász. Vigyázat, a vizes felvágottak (mint pl. a párizsi) könnyen megromlanak. A felvágottak szállításához ajánljuk a Friss torony család tagjait, melyeket a szükségletnek megfelelő méretben vigyünk magunkkal.






A szendvicsek mellé kínált zöldségeket nagy mennyiségben a Szupersztárban vigyük magunkkal, melyet állítható rácsbetétjének köszönhetően két részre oszthatunk.
Kisebb mennyiségű, vagy felszeletelt zöldséget pedig kerek frissentartó edényeinkben szállíthatunk. Mivel ezek az edények biztonsági fedővel rendelkeznek, így csepp- és légmentesen lezárhatók. Ennek köszönhetően nem kell tartanunk attól, hogy a zöldségek vagy gyümölcsök leve kifolyik belőlük.
 











Italok
szállítására ajánljuk a 7,5 deciliteres Maxi Mixet vagy a csavaros tetejű Uzsipoharat. Mindkét termék csavaros tetővel rendelkezik, ezért alkalmas akár a forró vagy szénsavas italok szállítására is.











Ha szervírozni szeretnénk a hűsítő italokat, használjuk az Új Hullám Kancsókat
(2 literes és 1 literes változat is létezik) és a hozzá illő Poharakat.








A 4 különböző színnek köszönhetően mindenkinek saját pohara lehet. De fő előnyük, hogy tetejükkel lezárhatók, így megvédik italunkat a bogarak támadásaitól.










Aki pedig a szabadban sem szeretne papírtányérból eszegetni, ajánljuk az Új Hullám Kettős tányérokat. A termék egy mély és egy laposabb részből áll, melyek összeillenek, így szállítani is tudunk bennük.
A mély tálka alkalmas szaftosabb ételek, vagy akár bográcsgulyás szervírozására is, míg a laposabb tányért használhatjuk szendvicsek, sütemények tálalására.








A Tupperware bemutatása




A Tupperware cég 1946-ban kezdte el működését Amerikában. Mára a cég már a világ több mint 130 országában jelen van, és fogalom a háziasszonyok körében. A sok millió vásárló igényeit 19 gyár elégíti ki, melyből 5 Európában működik.

Magyarországon 1992 óta kaphatóak a Tupperware edények – mint mindenütt a világon, közvetlen értékesítési rendszerben.
A Tanácsadók szakszerű bemutatókon ismertetik meg a vendégekkel a termékek sokféle használati módját és előnyeit. A bemutatókon a vendégeknek lehetőségük nyílik a termékek megismerésére, kipróbálására és megvásárlására is.






 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top