nlc.hu
Nyereményjátékok
Tegyél jót testeddel és lelkeddel!

Tegyél jót testeddel és lelkeddel!

Az egészség és szépség olyan ajándékok, amelyekért mindenkinek saját magának kell tennie. A High Care Cosmetics modern módszerei ehhez adnak segítséget.





Soha nem függött még annyira az emberek önértékelése a külső megjelenéstől, mint manapság. Egyre több ember kész tenni valamit, ha a szépségről van szó. A jövőben egyre több idős ember lesz, aki, amíg lehet, egészséges szeretne maradni, és fiatalosan szeretne kinézni. A jövő az egészség – a High Care Cosmetics feladatául tűzte ki, hogy az emberek igényeit ezen a nagyon kényes és személyes területen a lehető legjobban kielégítse szabadalmaztatott orvostechnikai és kozmetikai módszerekkel, amelyek tudományosan teszteltek és világszerte meglepő eredményeket hoznak.

Szakmai tudásunk leginkább a cellulit kezelésekben mutatkozik meg, és ez nemzetközi tekintélyt szerzett számunkra. Tulajdonképpen ez nem is csoda. Senki sem foglalkozott olyan intenzíven ezzel a világszerte elterjedt jelenséggel, mint Rudolf Weyergans – orvos-szociológus, cégalapító, könyvszerző. Sok éves tapasztalata az analízis, kutatás és fejlesztés területén meghozta eredményét. Ma már lehetséges a cellulit eredményes kezelése – amitől a nők több, mint 80%-a, és egyre több férfi is szenved – a High Care Cosmetics Differenciált Cellulit Terápia, mely egy szabadalmazott eljárás. Ez a kezelési koncepció négy hatásmechanizmuson alapul: a nyirokkeringés fokozásán, a zsíranyagcsere aktiválásán, a kötőszövetek feszesítésén, valamint értréningen.






Vacustyler – helyezzük a cellulitot nyomás alá

A differenciált terápia egyik állomása ez a gép, amely a vákuum és az atmoszférikus nyomás váltakozó erejével mozgatja meg a kritikus területek szöveteit, és így megszabadít a lerakódott salakanyagoktól.







Kozmetikai szerek


Kozmetikai szereinkre különösen büszkék vagyunk. E fogalom mögé értékes készítmények sorakoznak, melyek az ápoláson és a védelmen kívül mást is nyújtanak. Az „Alpha Mousse”-t mely fitohormont tartalmaz, sikeresen támogatja a cellulit kezelését.






Az arcápolás területén minden bőrtípushoz és az arc minden területéhez speciális termékek állnak rendelkezésre. Lehet ez egy nagy koncentrációjú A vitamin ampulla,
„lift Et peel” gyümölcssav kezelés, vagy a problémás bőrökre szánt készítmények, mint pl. „SEBO CARE” készítmények formájában.







A kínálatot harmonikusan egészítik ki a speciális készítmények. Így pl. a szem körüli érzékeny bőrre az „EYE LIFE”. Ez az ápolószer-stift golyós adagolóval kerül alkalmazásra és természetes proteint, tengeri moszatot és nedvességet szolgáltató algakivonatot tartalmaz.






Egy ápolószer sorozat, mely orvosi szakberkekben is érdeklődést keltett; a „TIMELESS”, mely a nagy jövő előtt álló növény, a fagyöngy értékes kivonatait tartalmazza.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top