Nyereményjátékok

A természet ajándéka

Az új kétfázisú NIVEA Mézes-Tejes Krémhabfürdõ a nyugtató fürdõhab, a természetes mézkivonat és a NIVEA body Milk tökéletes kombinációja.

Ez a gazdag készítmény kímélő hatása miatt a száraz bőrűek igazi kedvence lehet, mivel az értékes hatóanyagok összeolvadásából keletkező krémes habfürdő gyengéden ápolja a bőrt és védi a kiszáradástól. Bőrbarát hatóanyagainak köszönhetően kíméletesen tisztít, anélkül hogy szárítana.

A mézet már az ókorban is alkalmazták sebek, hegek gyógyítására, hiszen ez az édes szirup kiválóan alkalmas a különféle gyulladások orvoslására. Ami a kozmetikai használatát illeti, elég, ha az ókornál maradva, a csodás Kleopátrára gondolunk, Egyiptom királynőjére, aki előszeretettel kényeztette bőrét mézes-tejes fürdőben. Márpedig az ősi módszerek mindig beválnak.

A méz és a tej pazar keveréke a természet ajándéka. Egy fagyos, szeles, hideg napon szinte puha takaróba burkoljuk bőrünket, amikor elmerülünk egy kád mézes-tejes habfürdővel gazdagított meleg vízben, mely szinte bársonyként simogatja fáradt testünket. A méz nyugtató hatása régóta ismert. A mézes-tejes fürdő enyhíti a feszültséget és segít az elalvásban.
A folyékony aranyként is emlegetett méz bőrszépítő hatását kiválóan kiegészíti a NIVEA body Milk hidratáló tulajdonsága.


A méz és a tej a természetes szépségápoló szerek közé tartoznak.
A tejben található vitaminok, tápanyagok puhává varázsolják a bőrt.
A virágok nektárjából készült anyag pedig magas cukortartalmánál fogva vízmegkötő tulajdonsággal is rendelkezik, ami fokozza a bőr hidratáltságát. A finom illatú buborékok nemcsak bőrét, de lelkét is dédelgetik.

A NIVEA Mézes-Tejes Krémhabfürdő bőrsemleges pH-értékének, alkáliszappan-mentességének köszönhetően kellő védelmet nyújt a száraz bőrnek. Bőrkímélő hatása bőrgyógyászatilag tesztelt.
Használat előtt rázza fel a habfürdőt, hogy a gazdag alkotóelemek kellőképpen összekeveredjenek, hiszen a selymesség titka a méz és a tej együttes erejének köszönhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top