Nyereményjátékok

Raimond Lap: Baba Zene 1.

Hallottál már babáknak szóló zenét? Még nem? Hallgass eredeti Baba Zenét! Világszerte több millió baba és mama élvezi a világon egyedülálló, 0-3 éves kisgyerekeknek komponált zenei összeállítást, a Baba Zene sorozatot.




Tudjuk, hogy a gyermek első és legjobb tanítója a szülő. A lemez célja, hogy olyan kiegyensúlyozott zenei anyagot adjon a várandós mama és az újdonsült szülő kezébe, amely segíti a baba fejlődését. A Baba Zene CD-sorozat természetes kiegészítője annak a szeretetteljes, nevelő, és ápoló gondoskodásnak, amelyet szülőként ad gyermekeinek.

A zene az emberi kifejezés egyik legnagyszerűbb formája. Számos kutatásban igazolták, hogy ha 6 és 24 hónapos kor között zenei hatások érik a gyermeket, az előnyösen befolyásolja a fejlődését. A Baba Zene sorozat lemezeit úgy állították össze, hogy a baba agyát egyenlő mértékben érjék a különféle zenékből és hangokból származó ingerek.
A vidám hangulatú, csecsemőkori tanulást elősegítő zene könnyed és kellemes hangulatot teremt otthonodban.

A zeneszerző, a holland származású Raimond Lap, speciális zenéjét eredetileg elsőszülött gyermekének fejlesztette ki. Később ötven kisbaba részvételével végzett kísérleteket. Azóta babáknak szóló felvételei nemzetközileg is elismertté váltak. Lemezeit világszerte több millió kisbaba hallgatja szívesen. Aranylemezzel és dupla-platina díjjal is büszkélkedő zeneszerző olyan zenei stílust alkotott meg, amely felbecsülhetetlen értékkel bír a felnövő generációk számára. Úgy véli, hogy zenéje élénkíti a gondolkodást, és ezáltal számos területen intellektuális előnyöket biztosít a babának. A babák élvezik a zenéjét. A síró kisbabák elhallgatnak, a felnőttek pedig megtapasztalják a nyugalom érzését.


A Baba Zene sorozat első része az EMI gondozásában már Magyarországon is kapható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top