Nyereményjátékok

Karácsonyi kávéélvezet

Közeledik a Karácsony. Talán az egyetlen ünnep, ami mai, modern világunkban még megõrizte a tradíció gazdagságát, hagyományosan szép és fontos értékeit. <br>






Ehhez az ünnephez szorosan hozzátartozik a család és a közeli barátok együttléte. A finom lakomák és a finom italok. És amíg kint, ha egy kis szerencsénk van, mindent puha fehér hó borít, és szikrázik a nap fénye a fák fehér ágain, addig igazán jólesik egy csésze finoman illatozó, forró kávé.

És ha már az örök értékeknél tartunk, mi más lehetne ez a kávé, mint egy csésze Omnia? Hiszen az Omnia Magyarországon megtestesíti a család, az ünnep és a barátság megosztásának élményét. Mindehhez hosszútávú tapasztalat és szakértelem társul: már harminc éve élvezhetjük gazdag ízét.

Az Omnia latinul azt jelenti: minden. Minden, amit egy csésze kávétól elvárhatsz, amikor családodat szeretnéd elkápráztatni. Utánozhatatlanul gazdag aromájú, krémes és habos.

Frissülj fel, és ünnepelj egy csésze finom Omniával! És adj belőle azoknak is, akik fontosak neked! Mi mással fejezhetnéd ki egyszerűbben irántuk való törődésedet? Erre ösztönöz a Douwe Egberts idei karácsonyi szlogenje is: “A legszebb ajándék a törődés”.






Karácsonyi csillogás

Hozzávalók:
• 1 adag Douwe Egberts Omnia kávé
• 50 ml csokoládélikőr
• 50 ml narancslikőr
• tejszínhab
• kakaópor és kristálycukor a szóráshoz


Elkészítése:

Egy üveg cappuccinós pohárba beleöntjük a kétféle likőrt, majd ráöntjük a forró kávét. A tetejét bevonjuk keményre felvert tejszínhabbal. Gazdagon megszórjuk kakaóporral és kristálycukorral. Azonnal tálaljuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top