Nyereményjátékok

Krémes kényeztetés

Egy fáradt nap után, mi lehet kellemesebb felüdülés egy jó meleg fürdõnél? Rohanunk egész nap, a felgyülemlett stressz szívós potyautasként velünk érkezik otthonunkba, pedig jó lenne már szabadulni tõle.

A fürdő a test és a lélek ápolására, feszültségoldásra szolgál, de sajnos a túlzottan meleg víz hatására a zsír és a víz gyorsabban oldódik ki bőrünkből. A NIVEA Krémhabfürdő nem engedi bőrünket kiszáradni, a finom, balzsamos habok lágyan burkolják be egész testünket, így bőrünk nem veszíti el rugalmasságát. Lazítsuk ki izmainkat, és nyugtassuk meg idegeinket egy kellemes fürdéssel.

A NIVEA Krémhabfürdő egyszerre hidratál és ápol. Az ízléses flakonba zárt krémes habfürdő az ápoló fürdés élményét nyújtja. A finom illatú NIVEA Krémhabfürdő lágy, krémes habjával és avokádóolaj tartalmával gyengéden ápolja, és kényezteti bőrödet.

A gyengéd ápolást az egyedülálló fejlesztésű Aquasoft-formula biztosítja, amely nemcsak megvédi bőröd a kiszáradástól, hanem javítja annak saját nedvességmegtartó képességét is. A NIVEA Krémhabfürdő használatával már fürdés közben megkezdődik a tisztálkodást követő szépségápolási lépés, azaz a hidratálás. Ezáltal a bőr a fürdést követően is megőrzi természetes puhaságát és hidratáltságát.

Fürdőzés közben lélegezzünk mélyeket, hogy teljesen ellazuljunk. A fürdőszoba ajtaját ne hagyjuk nyitva, így a pára és a krémhabfürdő nyugalmat árasztó parfümös illata nem tud kiszökni. Dőlj hátra, csukd be szemed, és élvezd az illatos habokat, érezd, ahogy minden egyes izmod ellazul.

A NIVEA Krémhabfürdő bőrbarát hatóanyagokat tartalmaz. A bőrsemleges pH-értéknek köszönhetően nem szárítja, nem irritálja a bőrt. A krémhabfürdő színezőanyag-mentes, alkáliszappan-mentes. Kímélő hatása bőrgyógyászatilag tesztelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top