nlc.hu
Nyereményjátékok
Rövid Úton – Leszokni a dohányzásról

Rövid Úton – Leszokni a dohányzásról

Allen Carr könyve mindazoknak szól, akik már megpróbáltak – vagy akik csak most határoznak errõl –megszabadulni káros szenvedélyüktõl.

Magyarországon a nők 26, a férfiak 40 százaléka dohányzik rendszeresen, miközben a dohányzás miatt kialakult betegségekbe 28 ezren halnak bele évente. Bár minden második dohányos elhatározza, hogy felhagy káros szenvedélyével, az elhatározást csak nagyon kevesen képesek valóra váltani. Allen Carr, „Rövid Úton – Leszokni a dohányzásról” című könyve olyan módszerrel ismerteti meg az olvasót, ami hatékonyan szünteti meg a pszichés függést és segít elviselhetővé tenni az elvonási tüneteket.






2400 szál évente
Országos Lakossági Egészség Felmérés kutatási jelentése szerint ma Magyarországon az egy főre eső cigarettafogyasztás 2400 szál (míg az Európai Unió országaiban mindössze 1600 szál). Egyre többen és egyre fiatalabban szívják el első cigarettájukat, és válnak rendszeres dohányzóvá. Kétszer annyian halnak meg a dohányzás következményeként, mint ahányan alkoholizmus, baleset, kábítószerfogyasztás, öngyilkosság vagy AIDS miatt vesztik életüket. A magyar férfiak tüdőrák-halandósága a világon a legmagasabb.

Holnaptól nem gyújtok rá
A dohányzók jelentős része tisztában van a káros következményekkel, és több mint felük le is szeretne szokni káros szenvedélyéről, azonban ez ténylegesen csak néhány százalékuknak sikerül. A legtöbben az elvonási tünetek, vagy a dohányzó kollégák, barátok miatt gyújtanak rá ismét. Sokan csak az évekig, évtizedekig tartó dohányzás miatt kialakult súlyos betegség diagnosztizálásakor teszik le végleg a cigarettát.

Leszokni rövid úton
A szerző, aki korábban maga is erős dohányos volt, közérthető, humoros formában enged betekintést a dohányzók világába, és mutatja be a leszokás leggyakoribb buktatóit, továbbá azt, hogyan változott meg élete az utolsó szál cigaretta elszívása után.
A szerző szakít minden eddigi leszoktató módszerrel, célja nem a dohányzástól való elrettentés, de még csak nem is a meggyőzés. Az olvasót olyan úton vezeti végig, melynek végén önszántából és örömmel teszi majd le a cigarettásdobozt. Módszerének eredményességét bizonyítja, hogy könyvét megjelenése óta 21 nyelvre fordították le, és több mint 4 millió példányt adtak el belőle világszerte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top