Nyereményjátékok

Gyengéd gondoskodás olajokkal

Az új NIVEA Ápoló Olajtusfürdõ új, egyedülálló összetételével tökéletes gondoskodást nyújt az extra száraz bõrnek. A termék 55%-ban tartalmaz ápoló olajokat, melyek intenzíven táplálják a bõrt. A vitaminokban gazdag olajok megfékezik a bõr nedvességtartalmának csökkenését, a bõrt simábbá teszik.

Van, aki napraforgóolajjal keni kiszáradt kezét, vagy más különösen száraz testfelületét; ettől a bőre ugyan nem lesz száraz, mégsem érzi magát kellemesen, mivel az olaj ebben a formában gátolja a bőr légzését. A NIVEA Ápoló Olajtusfürdő azonban tisztító, ápoló hatása mellett engedi bőrünket lélegezni.

Mivel a szépségápolás egyidős az emberiséggel, ezért gyakran említjük példaként régebbi korokban élők kozmetikai tapasztalatait. Az ázsiai asszonyok a testüket ápoló olajokról azt tartották, hogy az örök ifjúság és a szépség titkát hordozzák. Fürdőzés után különféle olajokkal dörzsölték be testüket, hogy bőrüket selymesen simává varázsolják.
Az újonnan kifejlesztett NIVEA Ápoló Olajtusfürdőben található finom olajok is a szépséget, a finom tapintású bőrt garantálják. A bőr táplálása már tusolás közben megkezdődik, a zuhanyozóból kilépve már nem is szükséges testápolót használnunk. A különösen száraz bőrűek most minden bizonnyal megtalálják az „igazit” ebben a praktikus készítményben.

Bőrünk folyamatos ápolása az életkor előrehaladtával egyre fontosabb szerepet kap, hiszen egyre jobban kiszárad. A téli időszak alaposan igénybe veszi bőrünket, a hideg szeles időjárás sem kedvez kültakarónknak, csakúgy, mint a túlfűtött, alacsony páratartalmú szobai levegő. Enyhítsük bőrünk szomjúságát tápláló olajokkal!

A speciálisan kifejlesztett olajtusfürdő a vízzel érintkezve selymes habbá alakul át. Az olajtusfürdő színezőanyag-mentes, bőrbarát pH-értékű, bőrgyógyászatilag tesztelt készítmény.
Ajánlott a flakont mindig figyelmesen visszazárni, hogy a víz ne folyjon bele. Használd az olajtusfürdőt ugyanúgy, mint egy normál tusfürdőt. A kád aljában vagy a zuhanyfülke alján maradt tusfürdőt távolítsd el, mert csúszásveszélyes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top