Nyereményjátékok

Hypoxitréning

Amit mi kínálunk az egy zsírégetõ tréning összekapcsolva vákuumterápiával! Ez a módszer minden eddiginél hatékonyabbnak bizonyult!




A hypoxitréner egy speciális bicikli, amelyben mesterségesen létrehozott vákuum lép fel működés közben. Ajánlott kortól és nemtől függetlenül mindenkinek, aki könnyedén szeretne karcsúsodni vagy narancsbőrétől megszabadulni.

A kabinba rejtett kerékpár és vákuum kombinációja gyorsan és hatékonyan eredményezi a látványos kerületcsökkenést a combon, hason, csípőn, valamint a bőr kisimulását.





A hypoxiterápiának elsődleges célja a zsírsejtek lebontása a problémás zónákban, valamint a véráram élénkítése a szóban forgó testrészeken. A hypoxiterápia legfontosabb eleme a vákuumkezelés, amely a csípőtől lefelé fejti ki hatását és stimulálja a külső szövetrészek véráramlását. Egy kerékpár-ergométer tréning során a problémás zónákban fokozottan aktiválódik, lebontódik majd az izomzatban elég a lerakódott zsír.

A hypoxitréning 40-100g valódi zsírégetést ér el óránként!
A valódi fogyást a test zsíranyagának lebontásával érjük el, így a hypoxitréning esetében még az utolsó kezelést követő hatvan nappal is tartós alakváltozást tapasztalunk, feltéve, ha megfelelő módon táplálkozunk. A hypoxitréning látványos karcsúsodást biztosít még a legnehezebben formálható területeken is, egyben a cellulit javulását is eredményezi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top