Nyereményjátékok

Könnyedén azzal a csészével!

Nincs is annál jobb, mint leülni egy jó csésze kávéra azokkal, akiket szeretünk. Vagy akár kettõre. Csak egy a bökkenõ így, az ünnepek tájékán. Hirtelen túl sok barát és családtag kerül elõ egyszerre.

Könnyen beláthatjuk, hogy nem kis baj származna abból, ha minden kedves ismerőssel elkortyolnánk egy csésze jó erős nedűt. Szerencsére van megoldás: olyan kávé, amelynek összetéveszthetetlen íze, aromája, illata és külseje is olyan, mint a reggel elkortyolt italé. Ám nincs benne annyi koffein, mint más társaiban! Ez az új, csökkentett koffeintartalmú Douwe Egberts Omnia kávé.

És hogy miért is olyan jó ez? Mert mérsékelt koffeintartalma kíméletesen frissíti a szellemet, feldobja a baráti beszélgetést, és ugyanolyan finom, mint hagyományos Douwe Egberts Omnia társa!


Havas angyal





Hozzávalók:

• 1 adag Douwe Egberts Csökkentett Koffeintartalmú Omnia kávé
• 1 nagy kanál folyékony méz
• tejszínhab
• 1 darab egész fahéj (keverőpálcának és az íz miatt)
• őrölt fahéj


Elkészítése:

Egy bögrébe öntsük bele a folyékony mézet, és öntsük bele a kávét. A tetejét vonjuk be keményre felvert tejszínhabbal, szórjuk meg gazdagon őrölt fahéjjal, és tegyük bele az egész fahéjat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top