Nyereményjátékok

Férfitéma

Sportolás után a kimerítõ testedzés hatására, jólesõ fáradtsággal lépünk a zuhanyzóba. Végre túl vagyunk az edzésen, áldoztunk idõt és energiát egészségünkre, tettünk némi erõfeszítést jó megjelenésünk érdekében, így ezt a napirendi pontot is nyugodtan kipipálhatjuk.

Eláraszt minket az elégedettség érzése, amit tovább fokozhatunk egy kellemes zuhanyozással, ha a megfelelő tusfürdőt használjuk.





A mozgás közben felszabadult boldogsághormonok még tombolnak, amikor a víz elkezd csobogni a tusolóban. A testedzést követő zuhanyozás elsődleges feladata ugyan a tisztálkodás, megszabadulni az izzadtságtól, de kihasználhatjuk ezt a pár percet arra is, hogy a mozgás okozta fáradtságból kissé „felébredjünk”, bőrünk felfrissüljön, és készen álljunk a további feladatokra. Az edzés utáni tusoláshoz most elsősorban a férfiaknak ajánlunk két különleges terméket: a NIVEA Frissítő bőrápoló tusfürdőt mentakivonattal, valamint a NIVEA Izotónikus tusfürdőt, melyek a fizikai megterhelések után friss energiával töltik fel bőrt.





A mentakivonat segíti a felfrissülést; az étvágygerjesztő, idegnyugtató és görcsoldó hatásáról ismert gyógynövényt a gyógyszeripar is használja, többek között fájdalomcsillapító bedörzsölőkhöz. A tusfürdőben lévő mentakivonat  természetesen üde illata serkentő, míg az Aquasoft-formula javítja a bőr saját nedvességmegtartó képességét, megvédi a kiszáradástól.







Az Izotónikus tusfürdő értékes ásványi anyagokat, B5 provitamint és citromkivonatot tartalmaz. A tusfürdő az Aquasoft formula segítségével helyreállítja a bőr természetes egyensúlyát, kellemes felfrissülést nyújt, és új energiával teli érzést biztosít. A citromkivonat életerővel tölti fel a szervezetet. A vitamindús gyümölcs nyers állapotában fehérítő, bőrsimító hatású, puhítja az elszarusodott bőrt, segít eltüntetni a bőr különböző szépséghibáit, halványítja a kézfoltokat. Sokan a bőr fiatalítójaként tartják számon a jelenleg elsősorban a Földközi-tenger vidékén termesztett citromot, melynek értékes hatóanyagait a szakemberek leleményesen az élénkítő Izotónikus tusfürdőbe csempésztek.
Mindkét készítmény bőrbarát pH-értékkel rendelkezik.
 
Lepd meg karácsonykor kedvesed, szeretteid NIVEA tusfürdőkkel, melyek többféle, praktikus és dekoratív neszesszerben kaphatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top