Nyereményjátékok

Mi a FIT-TEN?

Megkérdeztük: "Hány perced van sportolni naponta?" A válasz: "10 perc!" A megoldás: "FIT-TEN = 10 PERC SPORT!"




A FIT-TEN egy tízperces testfrissítő, izomlazító sport!
A FIT-TEN modern torna és a klasszikus fizikai jóga alapjaira épül: egy alapos bemelegítésből, az izmok nyújtásából, a teljes tüdőlégzésből és nyolc egyszerű testgyakorlatból áll. Egy sport, amitől nem fáradsz el egyáltalán, hanem egész napra feltöltődsz energiával!
A FIT-TEN mindenkinek ajánlott, aki rendszeres és egyszerű sportra vágyik, de kevés az ideje.






Mik a FIT-TEN előnyei korunk modern embere számára?


GYORS = 10 perc alatt elvégezhető a nap bármely időszakában, hatását azonnal kifejti, 10 perc múlva garantáltan jobban érzed magad és tested egész napra való energiát kap!
TELJES = az egész testedet lassan, mégis dinamikusan átmozgatja tetőtől talpig, mindenhol rögtön megszüntetve a feszültséget, az izomgörcsöket, a merevséget, a testrészeket energiával tölti fel!
EGYSZERŰ = nincs segédeszköz, nincs speciális öltözék, nincs izzadás, nincs sérülésveszély és nagy erőkifejtés, korhatárra, súlyhatárra, erőnléti állapotra, edzettségi szintre való tekintet nélkül gyakorolható!
KÖNNYŰ = 2 hét alatt teljesen megtanulható: fokozatosan elsajátítod a helyes testtartás és légzés technikáját, a sportolók által használt bemelegítést, az izmok nyújtását, a nyolc FIT-TEN gyakorlatot, tested teljes ellazítását!
HATÁSOS = stressz, feszültség, depresszió, fejfájás, fáradtság, erőtlenség, visszér, elnehezült lábak, hátfájás, derékfájás, nyakfájás, gerincferdülés és csökkent libidó ellen!


Kinek ajánlott a FIT-TEN?

Rendszeres testmozgást nem-végzőknek, mert el kell kezdeni a mozgást. A testmozgás erővel tölt fel. Ne csak ígérd, hogy változtatsz, hanem tedd meg az első lépést.
Valamilyen sportot űzőknek, mert nem lehet minden nap sportolni időhiány és a test regenerálódása miatt, de a FIT-TEN minden nap végezhető, így nem esel ki a ritmusból, sőt olyan elemeket is megtanulsz, amiket ezelőtt biztosan nem ismertél.







Megrendelhető 25% kedvezménnyel december 18-ig

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top