Nyereményjátékok

Ápoló zselé

Sajnos nincs mindig idõnk, hogy fürdõt vegyünk, és elmerüljünk a habokban, hanem be kell érnünk egy gyors zuhanyozással, amelynek szintén megvannak a maga elõnyei; a kellemes tusolás erõsíti a jó közérzetet.

Zuhanyozni rendszerint pár percig szoktunk, ezért ez alatt a pár perc alatt kell bőrünket kellő tápanyaggal, hidratálással ellátni.





A tusolás a napi tisztálkodás legpraktikusabb módja, egészséges, mert bőrünk kevésbé szárad ki, mintha hosszú ideig áztatnánk magunkat a forró fürdővízben. Ha szeretnénk tavaszra megőrizni bőrünk rugalmasságát, fiatalosságát, akkor érdemes a hideg-meleg zuhanyt alkalmazni, amely edzi bőrünket, élénkíti testünket, szellemünket, erősíti idegrendszerünket. A felfrissülés érdekében a tusolást fejezzük be testhőmérsékletünknél jóval hidegebb vízben, ez egy jól fűtött fürdőszobában könnyen kivitelezhető. A hűvösebb víz élénkíti a bőrben végbemenő folyamatokat, és a NIVEA Krémes tusfürdőgél használatával együtt segíti, hogy a szövetek rugalmasak maradjanak.

A hagyományos tusfürdők nem nyújtják azt a gondoskodást, melyre bőrünknek már a víz alatt szüksége van, de a NIVEA Krémes tusfürdőgél ötvözi mindazokat az összetevőket, melyek egy modern tusfürdőből nem hiányozhatnak. A termék már a nevében hordozza az újdonságot, hiszen nem a megszokott tusfürdőről van szó, hanem egy gél formájában készült krémes tisztálkodó anyagról. A gél dús, krémes habbá alakul, és már zuhanyozás közben a bársonyos, ápolt bőr érzésével ajándékozza meg használóját.





A hölgyeket talán nem is kell különösebben meggyőzni az új krémes tusfürdőgél előnyeiről, melynek használatával az utókrémezést is megspóroljuk, viszont a terméknek férfiak számára kifejlesztett változata is létezik. A férfiak bőre ugyan jóval ellenállóbb a környezet káros hatásaival szemben, és könnyebben felveszi a versenyt a száguldó idővel, mégis szüksége van gondoskodó ápolásra. A férfiak sokszor nem szeretnek időt „pazarolni” a testápolásra. Ha már a különféle testápolókra nem sikerül rábeszélni őket, legalább zuhanyozás közben hidratálják bőrüket, ennek a célnak pedig kiválóan megfelel a Krémes tusfürdőgél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top