Egy igazi, téli kirándulás a hóban. Jól hangzik, ugye? Mintha újra gyerek lennél, hógolyózás, szánkózás, talán még a síléc is előkerül. Ezután már csak egy jobb dolog lehet: bemenni a meleg szobába. Ilyenkor pedig igazán jólesik egy csésze forrón gőzölgő kávé. Ebben hathatós segítséget nyújt az Omnia Instant kávé.
Élvezd az életet télen is, és karácsonykor hívd meg barátaidat egy csésze gyors kávéra!
Téli naplemente
Hozzávalók:
6 dl tej
5 dkg Douwe Egberts Omnia instant kávé
10 dkg málnadzsem
2 dl tejszín
4 tojássárgája
1 tasak vaníliáscukor
10 dkg dióbél
reszelt narancshéj
Elkészítése:
A tejet a kávéval összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a tejszínt, a tojássárgájákat és a málnadzsemet. Vaníliáscukorral, narancshéjjal ízesítjük, és habosra keverjük. Előhűtött poharakba osztjuk, és vágott dióbelet keverünk bele.