Nyereményjátékok

Club Sandwich.5

Magyarország legnépszerûbb DJ-párosa 2003 õszén is összegyûjtötte az év legnagyobb klubslágereit, s szokásukhoz híven, immár ötödik alkalommal készítették el Club Sandwich.5 címû mixalbumukat.





A korong néhány napja került a boltok polcaira, s máris igen nagy sikernek örvend. Ennek biztosítéka az, hogy Náksi és Brunner ismét a húsz leghúzósabb klubzenét pörgeti a mixlemezen.

A Club Sandwich.5 egy saját szerzeménnyel indul, ugyanis a mix nyitódala a Budapest Parádé idei himnusza, Náksi vs. Brunner “Csak 1 nap van” című felvétele. Ezután pedig jönnek a legnagyobb külföldi slágerek, a legnépszerűbb dance-előadók tolmácsolásában: Master Blaster, DJ Lee, ATB, Jay Wayne… A lemezen szerepel három olyan aktualitás, amelyek eredeti formájukban még a ’90-es évek elején taroltak a diszkókban: idén azonban újra sláger lett a Culture Beat “Mr. Vain” című dala, s hasonló sikert mondhat magáénak a szintén klasszikus Haddaway “What is Love”-remixe, csakúgy, mint az RMB “Spring” című felvétele. A Club Sandwich.5-ről természetesen nem hiányzohatnak napjaink még mindig legütősebb klubslágerei: Benny Benassi “Satisfaction” címen jegyzett szerzeménye, Tomcrafttól a “Loneliness”, valamint a Scooter “Maria (I Like It Loud)” című slágere… és még néhány név a sorból: Ole Van Dansk, Sven-R-G vs. Bass-T, Ravers on Dope, Starsplash, DJ Digress, Armani & Ghost, Tiesto, Hemstock & Jennings és Paul Van Dyk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top