Nyereményjátékok

Fit Body

Nálunk mindenki megtalálja a neki megfelelõ sportolási lehetõséget: legyen kezdõ, haladó, idõs, vagy fiatal. A FIT BODY családias hangulatú sportcentrum, kulturált vendégkörrel, amely nélkülözi a legtöbb edzõterem személytelen jellegét.

A FIT BODY SPORTCENTRUMBAN a hagyományos testépítési lehetőségek mellett tucatnyi különböző csoportos foglalkozásból választhatod ki alkatodnak és igényeidnek legmegfelelőbbet. A FIT BODY SPORTCENTRUMBAN szakképzett profi edzők és tanárok segítenek személyre szabott edzéstervvel és tanácsokkal.





Alakformáló óra: az alakformáló torna a test vonalainak karbantartására, finomítására szolgál, hogy tested mindig feszes és rugalmas maradjon. Az alakformáló óra szökdelésmentes, izomerősítő, javítja a testtartást, fokozza az izomtónust.

Aerobic: A jól ismert edzésforma zenére összeállított különböző feladatokra épül. A FIT BODYBAN az aerobic kíméletesebb változatát tartjuk az állóképesség valamint a vérkeringés javításáért.

Step: a legjobb zsírégető torna, amely nélkülözi a megerőltető ugrálásokat.

Thai-geri: új és nagyon népszerű edzésforma, amely különböző karate elemeket, ütéseket, rúgásokat is tartalmaz. Mivel a feladatokat mindenki a neki megfelelő intenzitással végezheti, bárkinek ajánlhatjuk. Zsírégető és állóképesség javító hatású.





Capoeira
: Küzdelem és játék, amit a zene irányít. Gördülékeny dinamikus támadó és védekező mozdulatsorok találékonysággal és játékkal átszőve. Növeli az állóképességet és a hajlékonyságot, fejleszti az izmokat. (A capoeira az a művészeti forma, amelyben a gyakorlatok, mozdulatsorok, a zene és a filozófia elválaszthatatlanok egymástól, hiszen ezek együtt jelentik maga a capoeira mint művészet fogalmát. E rituális harcban a két játékos, a két ellenfél egymást próbára téve mérik fel erejüket, kitartásukat és ravaszságukat, ahogy a támadás és védés mozdulatsorok egymást követik) www.capoeira.hu

Jóga: a jóga a legősibb, legösszetettebb módszer testünk és lelkünk karbantartására, emellett különböző szervi problémákra konkrét gyógyító tünetkezelő hatása van. A jóga mozgás, relaxáció, állóképesség valamint testi és lelki egészség egyben. (kismama-jóga is van)

Hastánc: segít mélyebben megélni a nőiességet, felszabadítani a női energiákat, előbbre visz önmagunk megismerésében. Növeli a test rugalmasságát, hajlékonyabbá tesz.





Pilates
: A test és a lélek egyensúlya. A pilates által hajlékonyabbá válsz, erőnléted jobb lesz, rossz testtartási szokásaid eltűnnek, megszűnik a hátfájásod. A stressz feloldódik.

Stretching: nyújtó gyakorlatokból álló, relaxáló óra. Fejleszti az állóképességet, rugalmasságot, hajlékonyságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top