Nyereményjátékok

Virágzuhany

Az új NIVEA Relaxáló tusfürdõ kellemes illatával és értékes mályvakivonattal kényezteti, nyugtatja bõrét. A termék Aquasoft-formulát tartalmaz, mely megvédi bõrét a kiszáradástól és javítja a bõr saját nedvességmegtartó képességét.




Az igényes megjelenés egyik alapfeltétele az egészséges, esztétikus bőr. A fagyos téli hónapokban, amikor kénytelenek vagyunk több réteg meleg holmi alá elbújni a hideg elől, egy kicsit akaratlanul is háttérbe szorul a testápolás. Míg nyáron fedetlen vállal, rövid szoknyákban bőrünk szem előtt van, télen hajlamosak vagyunk arra, hogy a vastag pulóver alatt megfeledkezzünk róla, hiszen úgysem látszik. Legyen bennünk egy kis kitartás, nem érdemes elhanyagolni bőrünket a téli hónapokra sem, testünk meghálálja a törődést.

Most, hogy nem élvezhetjük a napsugarak melegét, más kényeztetés után kell néznünk. Bőrünknek a nyári hőség után most a zord téli időjárásnak kell ellenállnia. Ehhez nyújtsunk számára egy kis segítséget. A rendszeres bőrápolás egyik célja, hogy a bőr korai öregedését megakadályozza, a NIVEA termékekben található Aquasoft-formula pedig segít megőrizni a bőr ideális nedvességtartalmát.

A NIVEA Relaxáló tusfürdőben most azok is megtalálják kedvenc terméküket a lazításhoz, akik nem a kádfürdő hívei, és a zuhany alatt szeretnének relaxálni. Hagyjuk magunk mögött a zűrös napokat, és bújjunk nyugodtan ágyba. A NIVEA Relaxáló tusfürdő finom illata és mályva hatóanyaga ellazítja a testet, oldja a felgyülemlett feszültséget minden este, minden hosszú nap után. A mályva virágzatának és leveleinek kivonata bőrpuhító és frissítő tulajdonságokkal rendelkezik.





Az új friss illatú NIVEA Wellness bőrápoló tusfürdő a könnyű, frissítő tusolás élményét nyújtja. A termék értékes vízililiom-kivonat tartalmával, lágy, krémes habjával szinte dédelgeti a bőrt. A virágillat és a vízililiom kivonat, amely igazán különlegessé teszi ezt az új készítményt, nyugtatólag hat, lelki és testi egyensúlyt teremtve fokozza a jó közérzetet. A virágillatot beszippantva magunk előtt látjuk a kecses virágot, amely finom nőies bájjal „ruházza fel” használóját a zuhany alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top