Nyereményjátékok

Kémkölykök 3-D – GAME Over!

A Kémkölykök és Robert Rodriguez rendezõ a családi szórakoztatás mûfaját teljesen új dimenzióban indítják útjára: a harmadik dimenzióban.





SZIGORÚAN TITKOS KÖZLEMÉNY:
A Világ Legveszélyesebb Videó-játékát Le Kell Győzni

A kiskorú ügynököket, Junit (Daryl Sabara) és Carmen Cortezt (Alexa Vega), pályafutásuk legészbontóbb küldetésére vetik be: utazásra indulnak egy olyan 3D videó-játék virtuális valóságú világának belsejébe, amelyet a gonosz Játékosztó (Sylvester Stallone) kifejezetten arra tervezett, hogy a játékot játszó gyerekek agyát “beszippantsa”, s így ő uralkodjon felettük.






A Kémkölyköknek a humor, saját bátorságuk, családtagjaik és villámgyors reflexeik, valamint fantasztikus technikai berendezések segítségével kell végigküzdeniük magukat a játék egyre keményebb, egyre nehezebb szintjein – olyan kihívásokkal szembesülve, mint száguldás a “Road Warrior”-okkal vagy izzó láván való szörfözés -, hogy megmenthessék a világot.

A Kémkölykök és Robert Rodriguez rendező a családi szórakoztatás műfaját teljesen új dimenzióban indítják útjára: a harmadik dimenzióban. A legmodernebb digitális technika segítségével a filmtörténetben először a néző is “bekerülhet” a Játékosztó találmányának virtuális belsejébe. Ha felteszi a speciális szemüveget, szeme előtt a videojáték háromdimenziós világa tárul fel, míg, ha leveszi azt, visszakerül a földi valóságba.
A 3-D technika lélegzetelállító izgalmakban és élményben részesíti a nézőközönség minden korosztályát.

EGÉSZESTÉS 3-D MOZI, MAGYARORSZÁGON MOST ELŐSZÖR!





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top