Nyereményjátékok

Missio

Megérkezett a misztikus zene újabb követe. MISSIO, egy csodálatos zenei utazás a kolostorok világába. <br>

Arthur a zeneszerző. Már 4 évesen elkezd zongorázni, mindene a zene. Korán rátalál saját zenei világára, bár otthonosan mozog minden zenei stílusban. Lelkületéhez azonban a romantikus zene áll a legközelebb (filmzene, misztikus hangvételű zene, jazz stb…) Zenei világára erőteljesen hatott az Enigma, az Era, Kitaro, Vangelis zenéje. Hamar kialakította saját, és sajátos stílusát, mely felismerhetővé teszi előadóját.

Az óvodai magánzenetanártól a zenei általános- és középiskolák második iskolaként való elvégzése sokat alakít stílusán, s lendít képzettségén. Jelentkezik a Zeneakadémiára.





Fellépések, koncertek, versenydíjak már tizenéves évei elején megjelennek életében. Nagy siker és szakmai elismerés követi zenei pályáját, mely során előadják nagyzenekari művét is. Több, mint 100 védett szerzemény alkotja eddigi repertoárját a stílusok megkötése nélkül. Változatos zenei világát illusztrálja vendégénekesekkel előadott zenei anyagai is. Szövegeit édesapja Arthurhoz igazítva, stílusosan Merlin (a varázsló) álnéven írja, mely jellemző is rá. (Utalás az Arthur mondakörre). Misztikus verselő, írói vénája kiegészíti Arthur romantikus zenéjét. A ’80-as évek elején romantikus mesekönyvet ír, melyet fiának ajánl. Természetgyógyász, parapszichológus, mely gondolkodásmódját és zenei világát is befolyásolja. Fiának egyben menedzsere is.

A MISSIO project születését a divatos nyugati zenei irányzat, az Enigma és Era zenéje ihlette meg. Életre hívták saját misztikus lélekzenéjüket, mely nagyon pozitív visszhangra lelt a közönség körében. Szlogenjük: ”Misztikus utazás a kolostorok világába” is utal rá, hogy hallgatóit rejtelmes világokba repíti, ahol otthon érzi magát minden ember.
Természetesen a folytatás készül, sok meglepetéssel, és még magasabb lelkületű zenei szárnyalással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top