Nyereményjátékok

Chartmix 2.

A tavaszi szezon egyik kiemelt kiadványaként jelent meg a Record Express gondozásában a Chart Mix 2003, amely egy sorozat elsõ tagjaként került a boltokba április 7-én.




A Chart Mixet Dj Berry, egy tehetséges megamixmester készítette. DJ Berry 14 éves kora óta aktív lemezlovas. A békés megyei DJ igazi “mixfüggő”, ezért nem véletlen, hogy már a második mixalbuma jelenik meg. Az év eleji lemezének sikere után, íme a sorozat következő darabja: a Chart Mix 2, amely ismét napjaink 31 legsikeresebb és legújabb felvételeit vonultatja fel, például a Master Blaster mostani „How old R U?”, illetve a következő slágerét „Another Life”-t, ugyanígy ide sorolhatjuk a Sylver „Livin’ my life” és Why worry” című dalát is. De megtalálható még a Bad Boys Blue ”Lover on the line”, Jan Wayne meets Danielle „1,2,3 (Keep the spirit alive)” valamint Starsplash feat. Daisy Dee „Fly Away (Owner of yourt heart)” című vadonatúj slágere is a már kapható Chart Mix 2 albumon.

31 sláger egy fantasztikus mixben Dj Berry-től

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top