Nyereményjátékok

ATB és Schiller




ATB nemcsak elismert producer, aki szinte ontja magából a megaslágereket, de DJ-ként is igen elismert Németország határain túl is. Az ATB-fanatikusok kedvéért a DJ/producer most egy új albummal állt elő. A „The DJ. In The Mix„ a legnagyobb party-slágereket tartalmazza, így ideális a bulizáshoz – és még a lemezeket sem kell cserélgetni… A dalok összeválogatása is André Tanneberger (jó)ízlését dicséri, minden egyes track tökéletesen illik a dupla lemezre.
Paul Van Dyk „Time Of Our Lives” című sikerdala mellett Armin von Buuren, Woody van Eyden és Scott Mac egy-egy felvétele is helyt kapott a lemezen, amely azért igen érdekes remixeket is tartalmaz: az Everything But The Girl már-már klasszikusnak számító „Missing”-jét például ATB egy saját (9 pm Till I come) zenéjére keverte rá. A kísérlet pedig jól sikerült…

A második cd ATB új maxijával, a „Sunset Girl”-le kezdődik, ezt pedig Blank & Jones követi egy nagyon kellemes, „summer Sun” című felvétellel. Aztán a kilencvenes évek egyik legerősebb és legmeghatározóbb dala, a Humate és a „Love Stimulation” jön, aminek köszönhetően a húszon túliak sem fogják a polcon porosodni hagyni a lemezt…

Ha valakit eddig még nem sikerült volna lázba hozni, akkor álljon itt még néhány név: Binary Finary és az „1998”, Chicane és a „Daylight”, Schiller és az új dal, a „Liebe”, mindez olyan tökéletesen összeválogatva és mixelve, hogy a következő bulis estére elég lesz ez az egy dupla cd is, a hangulat garantált!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top