nlc.hu
Nyereményjátékok
A játék leírása

A játék leírása

Szeretnéd tudni, milyen partner vagy? Dõlj hátra kényelmesen, és töltsd ki izgalmas párkapcsolati tesztünket! Ha ezt még párodnak is elküldöd Valentin-napi képeslapunkon, és õ is játszik velünk, tunéziai álomutazást nyerhettek!

A játék részletes leírása

Valentin-nap alkalmából most triplán nyerhetsz!
Pikáns tesztünkből megtudhatod, hogy milyen típus vagy, melyet egy játékos képeslapon elküldhetsz Kedvesednek. Válaszként te is kaphatsz képeslapot, amely feltárja előtted szerelmed igazi énjét. Ha ez mind nem elég, ráadásként álomutazást és egyéb ajándékokat nyerhettek.



Mit kell tenned?

· Fontos, hogy a főoldal alján bejelöld, melyik nemhez tartozol, hiszen másképp látja a világot egy nő, és másképp egy férfi. (A mehet gombra soha ne felejts el kattintani.)

· Jelöld meg a kvízkérdéseknél a rád jellemző választ. Egy kérdésre csak egy választ adhatsz meg.

· Olvasd el a jellemzésed, és küldd el párodnak a hozzá tartozó képeslapon. Figyelmesen töltsd ki a címzett e-mail címét is.

· Ha megérkezett Valentin-napi képeslapod a jellemzéseddel, párod szintén a lap alján lévő linkre kattintva jelölheti be nemét.

· Miután ő is kitöltötte pikáns kérdőívünket, már küldheti is Neked a képeslapot. Ehhez azonban meg kell adnia pontos nevét és címét, hiszen később a megadott címre postázzuk a nyereményeket. (A rendszer automatikusan kitölti címzettként az általad megadott e-mail címet, feladóként pedig partnered e-mail címét.)

· A képeslap küldése pillanatában bekerültök a sorsolandók listájába.


A játék szabályai:

· Egy páros többször is játszhat.
· A feladó és a címzett e-mail címe nem lehet azonos.
· Csak az vesz részt a sorsoláson, akinek partnere arra az e-mail címre küldi vissza a képeslapot, ahonnan az érkezett.
· Azonos neműek is alkothatnak egy párost.
· A nyereményeket a megadott címre postázzuk, ezért fontos annak pontos kitöltése.
· A főnyereményt személyesen, a szerkesztőségben adjuk át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top