Nyereményjátékok

A szerelem hálójában

<b>5 db drót nélküli egér</b> <br><BR >Lehet egy egér szexi? Lehet egy egér dögös? Lehet egy egér piros - és nem csak a szeme? A Logitech drót nélküli egerei ezt mind tudják. Klikkelj a játékra fehér egereddel, és nyerd meg az öt darab vörös egér egyikét!




Egész évben kezedben tarthatod üzleti és szerelmi sikereid kulcsát, ha egy ilyen energikus és romantikus piros egeret használsz számítógépedhez, nem beszélve a piros szín keltette pozitív hatásról és kisugárzásról, mely a Feng Shui szerint nélkülözhetetlen életünkben. A világ legnagyobb egérgyártója, a Logitech, kifejlesztett egy olyan terméket, mely vonzó piros színével a szerelmedre emlékeztet munka közben is, és egész nap feltölt pozitív energiával!



Ezzel az elegáns vonalvezetésű, vezeték nélküli optikai egérrel megszabadulhatsz a kábel nyűgétől is: a FastRF technológiája révén elfeledheted az összegabalyodó kábeleket, mégsem kell kisebb teljesítménnyel megelégedned, köszönhetően a hihetetlenül sima optikai mozgáskövetésnek. Az egyedülálló programválasztó gyorskapcsolóval azonnal válthatsz a megnyitott alkalmazások között, a precíz görgetőkerék segítségével pedig könnyedén mozoghatsz a hosszú dokumentumokban is.



A divatosan pompázó egér formája a jobb- és balkezes felhasználók kezébe egyaránt kényelmesen és természetesen beleillik. A Logitech olyan innovatív periféria-eszközöket tervez, gyárt és forgalmaz, melyek lehetővé teszik az emberek számára a digitális világban való hatékony munkát, játékot és kommunikációt. A Logitech termékei közé többek között internetes videokamerák, egerek és trackball-ok, billentyűzetek, audio és telefonos termékek, interaktív játék-, és 3D-s irányítóeszközök tartoznak. Most Tied a lehetőség, hogy nyerj Valentin-napra egy olyan zsinór nélküli egeret, ami sokkal több, mint munkaeszköz! Ajándékozd meg vele szerelmedet, vagy tartsd meg te, hogy az év minden napján sugárzó energiák járjanak át, hatékonyabban dolgozz, és legyen az íróasztalodon egy olyan tárgy, ami mindig vidámságot ad és egyénisége van, mint Neked!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top