nlc.hu
Nyereményjátékok
Eurorest, a Valentin-napi “kártya”

Eurorest, a Valentin-napi “kártya”

<b>15 db nagy értékû Eurorest hotelcsekk</b> <br> <br>Nyereményjátékunk segítségével a Valentin-napi képeslapot kiegészíthetitek egy Eurorest hotelcsekkel is, amely felejthetetlenné varázsolhatja az idei ünnepet. <br>





496-ban Gelasius pápa rendelte el, hogy Szent Valentin napját február 14-én ünnepeljék. Az angolok 1446-ban ünnepelték meg először ezt a napot, majd az 1700-as években divatossá váltak a Valentin-verseskötetek. A XIX. században már üdvözlőkártyákat is küldtek egymásnak az emberek február 14-én. Magyarországon lassan 14 éve ünnepeljük a Valentin-napot, és ha nem is postán, de személyesen mi is adunk egymásnak üdvözlőkártyákat.

A Nők Lapja Cafe most a Valentin-napi képeslap mellé 15 szerencsés nyertesnek Eurorest hotelcsekket is küld.

Az Eurorest hotelcsekket személyre szólóan kell kitölteni. Két személy használhatja fel az Eurorest ajánlatában szereplő hotelek, panziók bármelyikében, ahol 1-14 éjszakára szállhat meg ingyen vagy kedvezménnyel.





Az Eurorest hotelcsekk olyan utazási csekk, hivatalos dokumentum, amely ingyenes vagy kedvezményes szállást biztosít az európai Eurorest rendszerbe tartozó hotelek egyikébe Magyarországon, Ausztriában, Olaszországban, Franciaországban, Svájcban, Spanyolországban, Horvátországban, Szlovéniában, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban.






A csekk tulajdonosa kiválaszthatja, hogy melyik hotelben tölt el kellemes napokat partnerével.
A csekk feljogosít 1-től 14 éjszakai szállás ingyenes vagy kedvezményes igénybevételére két személy részére. Az Eurorest rendszerbe tartozó szállodák többsége ingyenes szálláslehetőséget nyújt a csekk tulajdonosainak, de vannak olyan hotelek is, melyek árengedményt adnak. A hotelkatalógusból kiválasztható, melyik szállodában szeretnénk érvényesíteni csekkünket, eldönthetjük, mennyi ideig szeretnénk a kiválasztott hotelben tartózkodni, de fontos tudni, hogy ha nem használjuk fel egy hotelben az összes éjszakát, a megmaradtakat másutt nem lehet beváltani. A csekk a kiállítás dátumától számított 12 hónapig érvényes, ez idő alatt kell felhasználni.

A kártya akkor érvényes, ha a vendég a hotelben félpanziót vesz igénybe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top