nlc.hu
Nyereményjátékok
Romantikus éjszaka Egerszalókon

Romantikus éjszaka Egerszalókon

<b>10 db kétszemélyes hétvége</b> Csak egy hétvége szabadidõd van? Semmi gond, a romantikához ez bõven elég, ha az egerszalóki Shiraz Hotelt választod! Hát még ha nyersz egy hétvégét!





A folytonos rohanás, a munka és a kötelezettségek közé ugyan néha be tudunk préselni egy kis kikapcsolódást, mégsem szentelünk annyi figyelmet párunknak, amennyit szeretnénk. A Valentin-nap jó alkalom lehet rá, hogy megálljunk és elgondolkodjunk azon, mennyire fontos nekünk a másik, és megpróbáljunk a kedvében járni. Most egy picit behozhatjátok a “lemaradást”, ha együtt belevágtok Valentin-napi nyereményjátékunkba, melynek egyik díja tíz darab két személyre szóló éjszaka az egerszalóki Shiraz hotelben, melyet 2004. március 31-ig lehet felhasználni.



Ez igazán páratlan Valentin-napi ajándék, nem is beszélve arról, mennyire felpezsdítheti a kapcsolatot, ha csak egy napra is félrevonulunk a világ zajától, és egy olyan kellemes helyen adjuk át magunkat a pihenésnek és a romantikának, mint az egerszalóki Shiraz hotel. Nem kell feltétlenül messzi tájakra utazni, hiszen gyönyörű helyek várnak minket karnyújtásnyira is.



Egerszalók hazánk északkeleti részén, a Bükk-hegység lábainál, a Laskó patak partján, Egertől 6 km-re fekszik, de Budapesttől is csupán 120 km választja el. A település az egri történelmi borvidék része, nagy területen termelik itt az Egri Bikavér alapborait és a fehér borokat: a zenitet, a muskotályt, a leánykát és az olaszrizlinget. Egerszalók egyik legfontosabb nevezetessége az 1738-ban épült római katolikus templom, amely az egri főegyházmegye egyik legjelentősebb kegyhelye, híres búcsújáróhely. Külön érdekességként meg kell említenünk a község déli részén a föld mélyéből feltörő hőforrást, amely télen-nyáron, éjjel-nappal várja vendégeit.



A Shiraz Hotel a falu központjában épült, mellette csordogál a falu határában elterülő tóba ömlő patak vize. A mesés hotel 2003 nyarától várja az idelátogatókat. A mediterrán hangulatot idéző szálloda tökéletes kényelmet nyújt a pihenéshez. A szálloda 21 szobája 51 fő részére nyújt elhelyezést. Minden szobában színes tv, internet-csatlakozás, minibár és légkondicionálás teszi komfortosabbá az itt tartózkodást. A Shiraz Étterem, a Café Cairo kávézó és a Casablanca bár kiszolgálják a vendégek igényeit.




A hotel szolgáltatásai között a patakpart-övezte kertben található szabadtéri pezsgőfürdő és a kerti szauna egész évben igénybe vehető. A hotel luxuskörülményei mellett sokszínű programlehetőséget kínál vendégeinek: gyógyfürdő, falusias programok, erdei barangolások a Mátra és a Bükk legszebb pontjain, lovasprogram Szilvásváradon, Szalajka-völgyi pisztrángozás, kirándulás, borvacsorák, sajt-, és borkóstolók, szarvasgombás ételvariációk. Jó kikapcsolódást kívánunk minden szerencsés párnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top