nlc.hu
Nyereményjátékok
ÖcsiKÉM

ÖcsiKÉM

Mentsd meg a világot. Menj át matekból. Szerezd meg a csajt.





Cody Banks (FRANKIE MUNKIZ) átlagos tinédzsernek látszik – imád gördeszkázni, utálja a matekot, falra mászik a mamájától, és nagyon kényelmetlenül érzi magát lányok társaságában. De Codynak van egy nagy titka, amit még a családja és a legjobb barátai sem tudnak róla – a CIA titkosügynöke.

Minden gyerek olyan életről álmodik, mint Codyé. Egy nyári tábornak álcázott vakáció alkalmával a CIA-tól kapott különleges kiképzést: egy kaszkadőrt is megszégyenítően tud vezetni, profi ismerője a keleti harcoknak és van egy nagyon menő készlete ravasz kis kémszerkentyűkkel, ráadásul a hihetetlenül belevaló Ronica Miles ügynök (ANGIE HARMON) a főnöke.





Csakhogy van egy bökkenő: amikor megkapja első megbízását, Cody rémülten veszi tudomásul, hogy a suli legjobb nőjével, a gyönyörű Natalie-val (HILARY DUFF) kell összemelegednie, hogy kémkedhessen az apja után, aki egy veszélyes mikrofaj kifejlesztésén dolgozik, ami képes kipusztítani a földet. Hogy hol itt a probléma? A CIA tízmillió dollárt költött Cody kiképzésére, de azt senki nem tanította meg neki, hogy kell a lányokkal viselkedni.





Az ÖcsiKÉM c. film látványos akciójelenetekkel és kaszkadőrmutatványokkal fűszerezve meséli el Cody kalandjait, akinek a nemzetközi kémkedés veszélyes, technikai vívmányoktól hemzsegő világában kell boldogulnia, és közben még arra is oda kell figyelnie, nehogy megbuktassák a suliban. Autós üldözéstől és motoros szánon való száguldozástól a plafonon közlekedésig és titkos laboratóriumba való belopózásig Codynak minden tudását latba kell vetnie, hogy meghódítson egy lányt… és mellékesen megmentse a világot.


DVD:

Kép: 2.35:1 (16:9)
Hang: angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1), lengyel (DD 5.1)
Felirat: magyar, angol, svéd, finn, norvég, dán, portugál, lengyel, görög, cseh, török, héber, horvát, szlovén, izlandi, bolgár, román

Extra:





·Audiókommentár
·Kisfilm: Az Öcsi kém előkészítése (kb. 5 p.)
·Kisfilm: A produkció megtervezése (kb. 7 p.)
·Kisfilm: Ronica szekrénye – a jelmezek (kb. 4 p.)
·Kisfilm: A trükkök (kb. 6 p.)
·Kisfilm: A film zenéje (kb. 5 p.)
·Werkfilm: A rendező naplója (kb. 13 p.)
·2 jelenet sztoribord-film összehasonlítása (kb. 8 p.)
·3 jelenet megtekintése több kameraállásból (kb. 13 p.)
·Kisfilm: Ügynökök kiképzésen – a film kaszkadőr-feladatai (kb. 8 p.)
·Kisfilm: Ügynökök akcióban – kaszkadőr-jelenetek (kb. 7 p.)
·Kisfilm: Hogyan beszéljünk lányokkal (kb. 2 p.)
·Kisfilm: Hilary Duff klassz sminkes trükkjei (kb. 2 p.)
·Kisfilm: Szereplők olvasópróbája (kb. 5 p.)
·6 kimaradt jelenet (kb. 11 p.)
·Bakiparádé (kb. 3 p.)
·Előzetes
·Képgalériák
·Rejtett extrák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top