Nyereményjátékok

Diavarázs

Emlékszel még azokra a bûvös estékre, amikor elvarázsolva figyelted a szoba falán kockánként megelevenedõ mesét? Vetted már elõ pároddal a vetítõt és a régi filmeket? Megmutattad már kicsi gyermekednek egykori kedvencedet?





Igen, semmi másról nem beszélünk, csak a diafilmekről. Ha azt hitted, ilyenhez már csak a saját padlásodon juthatsz, nagyot tévedtél, mert szerencsére még ma is készülnek ilyen filmek. A diafilm segítségével a gyerekek is jobban elmélyülhetnek egy történetben, mintha filmen látnák, hiszen éppen olyan tempóban vetíthetsz nekik, ahogy az kényelmes. A gyerekek pedig azért is imádni fogják, mert veled lehetnek.





A rövid szövegek felolvasása az olvasni tanulók számára különösen nagy élmény, és nem kis lépés a könyvek szeretete felé. A magyar és a világirodalom legnagyobb művein kívül a legjobb meséket is megnézhetitek dián!

A diafilmek a tanulásban is sokat segítenek.
A Diafilmgyártó Kft. több tantárgyban is készít szemléltető kockákat.

Ne maradjon ki gyerekeid életéből a varázslat!

A Diafilmgyártó Kft. 1994-ben jött létre, a Magyar Diafilmgyártó Vállalat privatizálása során, annak jogutódjaként. A Magyar Diafilmgyártó Vállalatot 1954-ben alapították, és mindmáig az ország egyetlen, szalagos diafilmeket gyártó cége.







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top