nlc.hu
Nyereményjátékok
Now.hu 2

Now.hu 2

A tavalyi év egyik szenzációja volt a Now.hu sorozat, mely a válogatáslemezek között a legsikeresebb korongként zárta az óévet, s lassan platinalemez lesz.

Az új márka második darabja a Now.hu 2 – hasonlóan elődjéhez – a legfrissebb hazai slágereket vonultatja fel, élükön olyan előadókkal, mint a V-Tech, akiknek legújabb, ötödik albumukról került fel a címadódal, a Merre jár a boldogság, vagy a Hooligans zenekar, akik októberben megjelent harmadik nagylemezükről játsszák a Királylány című számot. De muzsikál még a Fiesta is, akiknek Aki elmegy, ugye hazatér című slágere a karib-tengeri pergő ritmusú, tüzes tánczene, a merengue jegyében készült.

Emellett a Nox Százszor ölelj még, a Zanzibár Érintés, a Unique Mozaik és LL Junior Raggamuffin 2 című szerzeménye gondoskodik a szórakozásról.
A lemez szerkesztésekor azonban nem csupán a már bizonyított slágerek kerültek a listára, hanem olyan új, a rádiós szerkesztők által komoly slágeresélyesnek tartott felvételek, mint a Desperado Ég veled!-je, a Groovehouse Ha újra látom című dala és a R-port-tól a Halló.  

V-Tech
Zanzibár
Hooligans



 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top