nlc.hu
Nyereményjátékok
Havaianas – minden trendben!

Havaianas – minden trendben!

Van egy papucs. Egy papucs, amely mára meghódította a világot és most úgy döntött, hogy Magyarországra is beteszi a lábát. Azazhogy inkább mostantól a magyarok is betehetik a lábukat egy-egy pár Havaianasba!





Ilyenkor tavasszal, nyáron igyekszünk a lehető leglengébben, legszellősebben öltözködni. Vonatkozik ez a ruhákra csakúgy, mint a lábbelikre. Nyári cipő, szandál, mezítlábas viselet…vagy ott van a Havaianas.


Mi is a Havaianas? Nos, jelentése ékes portugál nyelven: hawaiiak, márkanévként pedig egy rendkívül kényelmes és népszerű viselet, egyfajta papucs, ha úgy tetszik.

A Brazíliából származó viselet a hatvanas évekbeli megjelenését követően hatalmas népszerűségre tett szert Amerikában, majd Európában is. Szupermodellek, filmsztárok, cosmo-lányok, dagadt hawaii inges pasasok viselik azóta is.

A Havaianas vidám, színes oldalán megtekinthetjük a különböző kivitelű, formájú és színű papucsokat, olvashatunk részletesebben hódító útjáról és a világban jelenleg betöltött szerepéről egyaránt. www.havaianas.com






Mára olyan hírességek tüntették ki kegyeikkel a brazil szuperpapucsot, mint Julia Roberts, Sandra Bullock, Naomi Campbell vagy éppen Kate Moss. 2002-ben, Párizsban, Jean-Paul Gaultier nyári divatbemutatóján, minden modell lábán Havaianas díszelgett. A divatvilág elegáns főutcáin (New York, London, Párizs) a következő boltokban találkozhatunk Havaianas-szal: Saks Fifth Avenue, Bergdorf Goodman, Galleries Lafayette, Bloomingdale’s, La Samaritaine, Selfridges, General Pants, El Corte Inglés.






A Havaianas történetének kezdetén (1962-ben) azonban még nem lehetett ilyen illusztris társasággal egy lapon emlegetni ezt a valódi kaucsukból készült, „strapabíró” lábbelit. Az egyszerű brazil emberek „kőműves-papucsaként” terjedt el és vált divattá, hogy aztán áttörve az országhatárokat meghódítsa a világot! Ezt pedig akár szó szerint is érthetjük, hiszen mára már több, mint hatvan országban találkozhatunk a Havaianas termékekkel. Amerikában például 2003-ban egymillió párral adtak el ebből az élő legendából! Magyarországon egyelőre az Aboriginal, az O’Neill/Converse, a Goa és a Jákói Sport üzleteiben találkozhatunk a Havaianas-szal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top